Gulvafslibning Valby

Lad os hjælp dig med gulvfornyelser i Valby

En fornyelse af gulvet kan hurtigt blive en problematisk og uoverskuelig proces! Lad H.C. Andersens Gulvafslibning gøre det nemt for dig. Vi klare gulvarbejdet og sørger for dine gamle gulve kommer til at skinne som nye!

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Valby

Med H.C Andersens Gulvafslibning i Valby er du sikret kvalitetssikre gulvbehandlinger

H.C. Andersens Gulvafslibning er din lokale gulvmand i Valby. Vi udfører alle opgaver inden for gulvafhøvling, gulvbehandling og gulvafslibning.

Vælger du os til din næste gulvbehandling sikres du at:

 • Vi udfører effektiv og grundigt gulvarbejde
 • En fast og gennemsigtig pris, uden skjulte udgifter
 • Stor fleksibilitet i udførelsen af arbejdet
 • Erfarne og dygtige gulvmænd, der altid er klar til at rådgive og besvare dine spørgsmål

 

Uanset om gulvrenovationen er i dit private hjem eller i din virksomhed. Så er vi klar til at få arbejdet gjort. Vi besigtiger altid opgaven og rådgiver om, hvilke behandling og efterbehandling, der vil give det bedste resultat.

Billede af Danny fra HCA
Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 71 51 71

Beige pen ikon

info@hca-g.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør din gulvafslibning til en god historie. Du er sikret en god oplevelse gennem 4 stærke garantier.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt, vi er der til den aftalte tid.

   Læs mere

   Rød kalender - ikon til tidsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din gulvafslibning til aftalte tid.

   Læs mere

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring om, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Læs mere

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din garanti på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Læs mere

   Gulvafslibning, gulvafhøvling eller gulvbehandling? Der er ingen gulvopgave vi ikke kan klare

   Er du lige flyttet til Valby? Måske i en ældre lejlighed, hvor gulvet trænger til en kærlig hånd? Så gør som mange af dine naboer og vælg H.C.Andersens Gulvafslibning til jobbet. Vi sikre, at dine gulve vil stå som nye! Så de passer ind i din visuelle vision for lejligheden. Hvad end dine gulve trænger til gulvafslibning, gulvafhøvling eller blot en gulvbehandling, så står vi klar til at hjælpe.

    

   Din lokale gulvmand i Valby

   Hos H.C. Andersens Gulvafslibning er du i trygge hænder. Vi leverer altid professionel og detaljeorienteret gulvarbejde, til en fast pris uden skjulte efterregninger. Du behøver ikke tænke på det, der står med småt. For hos os er du garanteret, at du får hvad du bliver lovet. Vi tager os af alle opgaver inden for gulvafslibning, afhøvling og behandling som f.eks. lakering, oliering og ludning.

   Du vil altid blive mødt af dygtige og smilende gulvmænd når du vælger en gulv fornyelse hos os. Du er vores vigtigste fokus og derfor går vi ikke på kompromis med service og kvalitet. Vi gør altid lidt ekstra ud af vores rådgivning, så vi kan imødegå alle dine ønsker og behov – på den måde opnår vi det bedste resultat.

   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 71 51 71

   Beige pen ikon

   info@hca-g.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør din gulvafslibning til en god historie. Det er målet vi har sat os selv, og det er tanken bag alt hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Vores gamle slidte gulve har fået nyt liv

     "H.C. Andersens Gulvafslibning hjalp os med at afhøvle og slibe gulvene i vores nye hus. De var slidte og fyldt med ridser fra de tidligere ejere. Hurtigt og effektivt fik de søde gulvmænd skabt præcis de gulve vi gik og drømte om. Super flot arbejde, søde og imødekommende gulvmænd og til en rigtig god pris. Vi kan klart anbefale H.C. Andersens Gulvafslibning."

     Lise og Mogens

     Suveræn service

     "Vi giver vores største anbefaling til H.C Andersens Gulvafslibning. De hjalp med en større gulvrenovation i vores virksomhed. De friske gutter var effektive og meget punktlige. Vi fik kompetent vejledning og rådgivning og fandt frem til den helt rigtig løsning til vores behov. Alt blev udført til aftalt tid og til den aftalte pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse! "

     Kasper og teamet

     Så flot resultat

     "Jeg har fået slebet og hvidpigmenteret mine gulve i min nye lejlighed og det er simpelthen blevet det flotteste resultat. Jeg fik den bedste service, de vendte hurtigt tilbage på min forespørgsel og var søde og hjælpsomme. De kom til tiden og fik hurtigt og effektiv klaret opgaven. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale H.C Andersens Gulvafslibning."

     Susanne