Garantier

Vær altid tryg hos os

Gør din gulvafslibning til en god historie. Du er sikret en god oplevelse gennem 4 stærke garantier.

Få et godt tilbud


  Maksimal kundetilfredshed

  5 ud af 5 stjerner

  1. Forside
  2.  » Garantier
  Håndværkersamarbejde H.C. Andersen Koncernen

  Du er i trygge hænder hos os

  Din gode oplevelse er det vigtigste for os. Derfor er vores mål at gøre din gulvafslibning til en god historie. Det betyder, at du altid er dækket af vores 4 garantier. Mødegaranti, tidsgaranti, prisgaranti og kvalitetsgaranti.

  FIRE GARANTIER DER SIKRER EN GOD OPLEVELSE

  Uhørt højt serviceniveau

  Gør din gulvafslibning til en god historie. Du er sikret en god oplevelse gennem 4 stærke garantier.

  Mødegaranti

  Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.

  Tidsgaranti

  Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din gulvafslibning til den aftalte tid.

  Prisgaranti

  Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

  Kvalitetsgaranti

  Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

  DU ER SIKKER PÅ ET SMUKT RESULTAT, NÅR DU ER DÆKKET AF VORES GARANTIER

  Lær mere om dine garantier

  Her kan du læse i dybden om de forskellige garantier, hvad de betyder for dig og hvordan du kan gøre os opmærksomme på, at du ønsker at gøre brug af en af dem.

  Mødegaranti - Vi er der altid til tiden

  Vi værdsætter din tid! Vores gulvslibere er pålidelige og erfarne bilister i trafikken. Skulle det alligevel ske, at de bliver forsinket, får du selvfølgelig afslag i prisen på din gulvafslibning.

  Afslaget:
  30 minutters forsinkelse eller derover giver 500 kr. nedsættelse.

  Adgang til dit hjem

  For at gulvsliberne kan begynde arbejdet i ordentlig tid, er det vigtigt, du selv eller en anden er hjemme til at lukke dem ind på det aftalte tidspunkt. Hvis gulvsliberne ikke kan komme ind til deres arbejdsområde inden for 15 minutter efter deres officielle ankomst, vil det påvirke din tidsgaranti.

  Læs om tidsgarantien her.

  Om gulvsliberne vælger at vente udover de første 15 minutter efter deres ankomst er op til deres vurdering af situationen. Hvis de må gå igen uden at have været blevet lukket ind, anser vi det som en aflysning fra din side.

  Du kan læse om aflysninger her.

  Tidsgaranti - Vi er altid færdige til tiden

  Du er garanteret, at vores gulvslibere bliver færdige med din gulvafslibning til den aftalte tid.

  Vores gulvslibere er specialister i deres arbejde, og du kan derfor forvente et resultat af meget høj kvalitet. De er dygtige og erfarne til at bedømme, hvor lang tid det vil tage at skabe lige netop dit drømmegulv.

  Skulle der alligevel opstå komplikationer undervejs, der forhindrer vores gulvslibere i at blive færdige til den aftalte tid, får du et afslag i prisen i form af dagbøder.

  For hver dag, der går ud over den aftalte tid slår vi 2 % af din pris, dog minimum 500 kr. Det vil sige, at hvis du skal have dit gulv slebet for mindre end 25.000 kr., får du minimumsbøden på 500 kr. pr. forsinket dag i stedet for 2 %.

  Minimumsbøden er der for, at du kan føle dig sikker på at være en prioritet for os og vores gulvslibere.

  Dog tager vi et forbehold ved dagbøderne. Hvis gulvsliberne ikke kan færdiggøre arbejdet af ydre årsager, kan du ikke få afslag i prisen for de dage, det går ud over.

   

  Undtagelser og forbehold

  Vores gulvmænd yder altid den bedste service og gør deres ypperste for at udføre arbejdet så effektivt som muligt, men der kan være ydre årsager, fx begrænset adgang til arbejdsområdet, der påvirker gulvafslibningen, og her er vi nødt til at tage forbehold på tidsgarantien.

  Begrænset adgang betyder, at gulvsliberne fx ikke kan komme ind i dit hjem, eller at din hund eller kat går løst rundt i arbejdsområdet.

  Selvom dit dyr er vældig sødt og meget gerne vil hilse på gulvsliberne, er det vigtigt, at det ikke går frit rundt på arbejdsområdet. Dyr har det med at gå i vejen for gulvslibere, og i værste tilfælde kan det betyde, at gulvsliberne eller dit dyr kan komme til skade. Vi opfordrer dig til at holde alle dyr i et andet rum, når gulvsliberne er der.

  Har vores gulvsliber mistanke om ulovligt udførte el-, gas- eller VVS-installationer, forbeholder vi os retten til at nægte at starte arbejdet, indtil installationerne er blevet påviseligt lovlige, da det kan være farligt for gulvsliberne at arbejde omkring dem. Forsinkelser grundet ulovlige forhold kan derfor ikke blive reklameret.

  Har du behov for at påvise lovligheden af el-, gas- eller VVS-installationer i dit hjem, kan du med fordel kontakte H.C. Andersens Elektriker eller H.C. Andersens VVS respektivt.

  Prisgaranti - Altid en fast pris uden grimme efterregninger

  Din tilfredshed er vores ambition. Derfor ønsker vi, at du er tryg gennem hele processen og ved, at der pludselig ikke dukker ekstra udgifter op. Du er derfor altid garanteret, at den pris vi giver dig for en gulvafslibning ikke stiger. Kommer der uforudsete udgifter undervejs i arbejdet er det vores tab og ikke dit. Det eneste tilfælde, prisen kan vokse i, er hvis du ændrer planen for gulvafslibningen. Det vil sige, hvis du ændrer din ønskede gulvbehandling undervejs, fx fra lakering til slibning, vil det koste ekstra.

  Hvis det derimod viser sig, vi skal bruge tre spande lak mere, end vi først troede, betaler vi for de tre ekstra spande.

  Læs mere om vores priser her.

  Kvalitetsgaranti - Når kun det bedste er godt nok

  Du er altid garanteret håndværk af højeste kvalitet, når du vælger os. Alle vores gulvslibere er uddannet inden for deres fag og tilhører relevante laug, der står inde for kvaliteten.

  Din tilfredshed er vores vigtigste fokus, derfor modtager du altid en klar kontrakt på, hvilket arbejde vi udfører under projektet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, du er i tvivl om eller gerne vil have ændret.

  Fuld garanti på resultaterne af håndværket

  Er uheldet ude og der opstår fejl og mangler, der måtte opstå af forskellige årsager undervejs, er du er altid garanteret en udbedring.

  Vi går meget op i høj kvalitet, og i at du får en god oplevelse med vores service. Skulle der opstår en situation, hvor du ikke er tilfreds med kvaliteten af det arbejde, vi udfører for dig, kan du ringe til os på tlf. +45 71 41 41 71 eller skrive til kr@hc-a.dk. Her kan du fortælle os, hvad der mangler.

  Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket betyder at de kompenserer for eventuelle mangler vi ikke selv er i stand til at kompensere for. Enten ved at udbedre manglerne eller ved at give dig økonomisk kompensation til en senere udbedring. Dette er vores måde, at understrege vores store fokus på din tryghed. Du skal altid være tryg ved at hyre os.

  Du finder et link til deres hjemmeside her.

  Sunde arbejdsvilkår

  Vores kvalitetsgaranti dækker hele vejen rundt, så vi sikrer de bedste vilkår for både dig og vores gulvslibere. De er allesammen dækket af branchens overenskomster, og vi sørger for, at de har optimale arbejdsvilkår og det helt rigtige arbejdsmiljø.

  For at sikre din og vores gulvsliberes sikkerhed, benytter vi kun produkter der er godkendte efter danske regler.
  Lønningerne er også altid efter danske vilkår uafhængigt af, hvilken fagforening den enkelte gulvsliber er medlem af.

  Aflysninger

  Opstår der en situation, hvor du er nødt til at aflyse din gulvafslibning, kan du det i op til 48 timer før, uden at det vil koste dig noget.

  Aflyser du en aftale senere end dette, kræver vi kompensation. Aflyser du mindre end 48 timer før den planlagte gulvafslibning, kræver vi 40 % af det fulde beløb. Er der mindre end 24 timer til, kræver vi 80 %.

  Aflyser du pga særlige omstændigheder, fx dødsfald eller særligt smitsomme sygdomme, må du gerne gøre os opmærksomme på det, når du aflyser. I så fald gælder andre regler, da det vil være en vurderingssag.

  Vi aflyser aldrig en aftale med dig! Det kan dog ske, at vi bliver nødt til at flytte den. Vi er omfattet af de samme regler, hvis vi må flytte en aftale med dig.

  Vi gør altid vores ypperste for, at opretholde vores aftaler, inklusivt at hyre ekstra hjælp, hvis det er nødvendigt. Skulle det usandsynlige ske, at vi må flytte en aftale mindre end 48 timer inden det planlagte mødetidspunkt, får du et afslag i prisen på 40 %. Er der mindre end 24 timer til, får du et afslag på 80 %.

  Flytninger pga særlige omstændigheder, såsom fx trafikulykker eller ekstreme vejrforhold er også underlagt særlige regler mht en evt. godtgørelse.

  Kundeservice

  Din gode oplevelse er hjertet af vores organisation. Derfor vil vi gøre alt for, at din gulvafslibning bliver til en god historie. Vi er altid glade, når du ringer til os. Tager vi den ikke med det samme, håber vi, at du vil lægge en besked, så vi kan ringe tilbage.

  For at sikre dig den gode oplevelse, er du altid dækket af vores garantier. Vi garanterer altid, at vores arbejde er af høj kvalitet. 

  Det betyder, at du vil modtage et resultat, du vil få glæde af langt ud i fremtiden. Det betyder også, at du kan føle dig tryg under hele processen, at vi lytter til dine ønsker og respekterer din tid, ejendom og ejendele. 

  Desuden er du, uanset de omstændigheder du kontakter os under, altid dækket af vores prisgaranti. Det vil sige, at den pris du får budt i starten, også er den pris du betaler efter gulvafslibningen er færdiggjort. Medmindre selvfølgelig, at vi har slået noget af prisen, fordi vi ikke blev færdige til den aftalte tid. Det betyder, at alle overraskelser, som fx at der skal bruges flere skruer end vi havde regnet med, er dækket af os.

  Når vi er færdige med dine gulve, og vores samarbejde har nået vejs ende, så del din gode oplevelse med os og vores andre kunder på Trustpilot eller Facebook.

  Hvad hvis du ikke er glad?

  Hvis du mod al forventning ikke er tilfreds med resultatet af vores arbejde, så ring til os på tlf. +45 71 41 41 71 eller send en mail til kr@hc-a.dk. Vi vil spørge dig om, hvad fejlen er, bede dig sende os en mail med et par fotos af den, og hvordan du helst vil kompenseres. Dine muligheder er at få fejlen udbedret eller at få økonomisk erstatning.

  Vi tager dog visse forbehold med hensyn til kompensationen afhængigt af omfanget af fejlen. Den skal være af en vis størrelse, før du kan blive økonomisk kompenseret for den. Det er altid vores mål, at alle vores kunder skal have en god oplevelse med vores service, så hvis du havde en skuffende start eller midte, går vi lige skridtet længere for at give dig en ekstra god slutning.

  Hvis vi skulle være uenige med dig om, at der er tale om en fejl eller mangel, kan du vælge at gå videre med sagen til Byggeriets Ankenævn. De vil undersøge sagen nærmere, og hvis du får medhold, vil du selvfølgelig blive kompenseret. Husk, at du skal klage senest inden for tre år for synlige mangler og ti år for skjulte. Ellers risikerer du, at sagen bliver forældet.

  VI LEVER AF AT GØRE VORES KUNDER GLADE

  Hvad vores kunder siger

  Vi gør din gulvafslibning til en god historie. Det er målet vi har sat os selv, og det er tanken bag alt hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

  Vores gamle slidte gulve har fået nyt liv

  "H.C. Andersens Gulvafslibning hjalp os med at afhøvle og slibe gulvene i vores nye hus. De var slidte og fyldt med ridser fra de tidligere ejere. Hurtigt og effektivt fik de søde gulvmænd skabt præcis de gulve vi gik og drømte om. Super flot arbejde, søde og imødekommende gulvmænd og til en rigtig god pris. Vi kan klart anbefale H.C. Andersens Gulvafslibning."

  Lise og Mogens

  Suveræn service

  "Vi giver vores største anbefaling til H.C Andersens Gulvafslibning. De hjalp med en større gulvrenovation i vores virksomhed. De friske gutter var effektive og meget punktlige. Vi fik kompetent vejledning og rådgivning og fandt frem til den helt rigtig løsning til vores behov. Alt blev udført til aftalt tid og til den aftalte pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse! "

  Kasper og teamet

  Så flot resultat

  "Jeg har fået slebet og hvidpigmenteret mine gulve i min nye lejlighed og det er simpelthen blevet det flotteste resultat. Jeg fik den bedste service, de vendte hurtigt tilbage på min forespørgsel og var søde og hjælpsomme. De kom til tiden og fik hurtigt og effektiv klaret opgaven. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale H.C Andersens Gulvafslibning."

  Susanne

  FÅ ET GRATIS TILBUD

  Få et gratis tilbud inden for 24 timer

  Ved at vælge H.C. Andersens Gulvafslibning til dit gulv kan du forvente pålidelig, professionel og kundecentreret service. Vi er her for at sikre, at dit gulv bliver så godt som nyt, og vi ser frem til at hjælpe dig med alle dine behov.

  Lad dig ikke nøjes med sjusk og halvfærdige løsninger. Få specialister med værktøjet og ekspertisen til at håndtere dit gulv korrekt.

  Ring til os

  Du er altid velkommen til at kontakte os på mail,
  eller direkte på vores telefonnummer.

  Åbningstider: 08:00-16:00