Gulvafhøvling

Alle fortjener en chance til – også dine gulve

Hos H.C. Andersens Gulvafslibning hjælper vi dig med at afhøvle dine gamle gulve, så de kommer til at stråle. Ønsker du smukke plane gulve uden ridser, mærker og ujævnheder? Så lad os give dine gulve den bedste behandling. Vi har mange års erfaring bag os og garanterer altid en kvalitetssikret gulvbehandling.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Gulvafhøvling

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Er dit gulv træt og slidt? Har du dybe farveforskelle eller måske skæve gulvbrædder? Så er en gulvafhøvling det rette valg. Med en gulvafhøvling er du sikret en effektiv og holdbar løsning. Ujævnheder, ridser og andre skader høvles væk. Efter behandlingen vil dit gulv igen skinne som nyt. Så i stedet for at smide en masse penge i et nyt gulv, så vælg en gulvafhøvling, og lad dit gamle overraske.

H.C. Andersens Gulvafslibning er din gulvmand. Vi benytter de bedste maskiner til gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling. Til din gulvafhøvling benytter vores gulvmand en maskine, der er udstyret med små knive. Knivene afhøvler ca. 2-4 mm ned i træets dybde. Dette er nok til at fjerne stillet-huller eller møbel-ridser.

Billede af Danny fra HCA

Efterbehandling

Efter dit gulv er afhøvlet, afsluttes det med en gulvafslibning. Gulvet slibes, for at sikre en optimal efterbehandling. Hos H.C. Andersens Gulvafslibning tilbyder vi efterbehandling i lak, lud, sæbe eller olielakering. Arbejdet efter gulvafhøvlingen indebære samme trin, som efter en gulvafslibning.

Det er i efterbehandlingen af gulvet du har mulighed for at sætte dit personlige præg på gulvet. Du kan skræddersy dit gulv lige efter dine behov og ønsker. Vi får dit gulv til at matche med resten af boligens stil. Vi står altid klar med ekspert rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilken efterbehandling dine gulve skal have. Det vigtigste for os, er at vores kunder er tilfredse med det arbejde vi udfører. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe dig. Vi besvarer alle de spørgsmål du måtte have. Sammen finder vi en løsning, der passer til de ønsker og behov du har.

Din tilfredshed er vores ambition! Vi er klar over, at en gulvafhøvling kan være et indgribende projekt i en dagligdag. Derfor har vi altid stort fokus på tidsplaner, fleksibilitet og kvalitet i vores arbejde. Vi udfører arbejdet til aftalt tid og så effektivt som muligt. Så du hurtigt kan bruge din stue, værelser eller kontor igen.

VISES IKKE

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hvad skal jeg gøre inden gulvsliberen kommer?

Inden gulvsliberen kan gå i gang, er det nødvendigt, at du forbereder rummene. Dette inkluderer at fjerne alle de møbler fra gulvet, som du kan. Da slibningen støver anbefaler vi også, at du fjerner malerier og andet ophæng fra dine vægge. Alternativt kan du dække dem til for at skærme dem for det værste støv. Det er ikke nødvendigt at støvsuge og vaske gulvet. Du må dog meget gerne feje det.

Støver en gulvafslibning/-afhøvling meget?

Maskinerne, vi anvender, har alle udsug. Det betyder, at langt størstedelen af støvet suges væk under arbejdet, lidt ligesom en støvsuger. Det kan dog ikke helt undgås, at støv vil sprede sig. Vi støvsuger altid efter en slibning, men du kan blive nødt til selv at give væggene en kærlig omgang med støvkosten og eventuelt en fugtig klud.

Hvornår må man anvende gulvet efter behandling?

Efter den sidste behandling fra gulvmanden må du betræde gulvet forsigtigt efter 5 timer. Du kan stille dine møbler på plads igen fra tidligst 24 timer efter behandlingen. Timerne varierer efter forholdene i dit hjem og den påførte behandling, tømreren vil derfor altid informere dig om den anbefalede ventetid.

Skal man slibe gulvet eller male væggene først?

Skal dit hjem have den helt store tur med både maling og slibning, anbefaler vi at du sliber først. Da der kan forekomme en smule støv under slibningen, ville det være ærgerligt, hvis du fik støv på dine nymalede vægge.

Kan jeg få håndværkerfradrag?

Du kan få håndværkerfradrag på arbejdslønnen til håndværkerne under service- eller håndværksydelser. Du skal derfor være opmærksom på, at du ikke kan få fradrag på materialer brugt under gulvafslibningen. For at fradraget skal gøre sig gældende, skal du betale regningen elektronisk og gemme dokumentationen på det udførte arbejde. Du må ikke have modtaget andre offentlige tilskud til den udførte service- eller håndværkerydelse. Håndværkerne skal have arbejdet på eksisterende helårs- eller fritidsboliger og ikke nybyggeri.

Læs mere om dit håndværkerfradrag på SKAT.

Hvad hvis jeg ikke fandt det svar, jeg ledte efter?
Fandt du ikke det svar du ledte efter, er der stor chance for, at du kan finde det iblandt vores Ofte Stillede Spørgsmål. Var spørgsmålet du søgte heller ikke svaret her, kan du altid velkommen til at kontakte os, det kan du gøre på tlf: +45 71 41 41 71.
Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 41 41 71

Beige pen ikon

kr@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad skal dit “nye” gulv koste?

   Gulve kan være vidt forskellige, det samme vil derfor gælde for prisen. Du kan danne dig et overblik over prisen med disse priseksempler.

   Find flere priser på gulvafslibning, -afhøvling og -behandling.

   Træterrasse

   Gulvafslibning træterasse 60m2 HCA

   Træterasse på 60 m2

   • Afslibning af 60 m2
   • Behandling med 2x terrasse olie
   • Bortskaffelse af affald
   • 3 års garanti

   8.900,-

   inkl. moms

   Lejlighed

   Gulvafslibning lejlighed 55m2 HCA

   Lejlighed på 55 m2

   • Slibning af lejlighed med 1 værelse på max 55 m2
   • Slibning og mellemslibning samt 3x lak
   • 2 fodtrin
   • Oprydning samt udsmidning af affald

   8.900,-

   inkl. moms

   Lejlighed

   Gulvafslibning lejlighed 50m2 HCA

   Lejlighed på 50 m2

   • Afslibning af 50 m2
   • Behandlet med 3x naturlig lak
   • Inkl. afslibning af dørtrin

   7.500,-

   inkl. moms

   Gør din gulvafslibning til en god historie

   For at din gulvafslibning bliver en god historie, får du:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør din gulvafslibning til en god historie. Du er sikret en god oplevelse gennem 4 stærke garantier.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt, vi er der til den aftalte tid.

   Læs mere

   Rød kalender - ikon til tidsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din gulvafslibning til aftalte tid.

   Læs mere

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring om, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Læs mere

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din garanti på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Læs mere

   Gør det selv gulvafhøvling – er sjældent en god idé

   En gulvafhøvling er et stort og omfattende projekt. Derfor anbefaler vi ikke, at du går i gang på egen hånd. Du kan nemlig risikere, at få ødelagt dit gulv. Har gulvet først fået høvlet for meget af overfladelaget, kan det være svært at redde. Det kan derfor blive en meget omkostelig affære at gøre det selv.

   Vi anbefaler, at du får hjælp af en professionel gulvmand til dit afhøvling projekt. Hos H.C. Andersens Gulvafslibning har vi stor erfaring og styr på maskiner og teknikker. Vores gulvmænd ved præcist, hvad de laver og du er garanteret et flot og holdbart resultat.

   Billede af Danny fra HCA

   Vi tilbyder gulvafhøvling, der passer til dine ønsker og behov

   Et gulv nedslides naturligt over tid. Vi kan, med ganske få midler, give dit gamle gulv nyt liv. Du modtager altid den bedste rådgivning om gulvafhøvling når du vælger H.C. Andersens Gulvafslibning. Din tilfredshed er vores største fokus. Derfor finder vi altid sammen den bedste løsning til behandling af dit gulv. Vores gulvmænd har mange års erfaring og ekspertise, inde for gulvafhøvling. Derfor er du sikret en kompromisløs gulvbehandling.

   Ønsker du at slippe helt af med ridser og skæve brædder? Så er en gulvafhøvling behandlingen for dig. Er blot den øverste lakering, der skal fjernes vil en gulvafslibning oftest være nok. Der er intet gulvproblem vi ikke kan klare. Vi finder altid den løsning for din gulvafhøvling og lakering.

   Med H.C.Andersen Gulvafslibning ApS får du

   • En fast samlet pris – uden grimme efterregninger
   • Mødegaranti- vi kommer altid til tiden
   • Erfarne og imødekommende gulvmænd
   • Ingen bekymringer om materialer – Vi sørger for det hele

   Du kan læse mere om gulvafslibning her.

   Er du i tvivl om, dine gulve skal gulvafslibes eller gulvafhøvles? Så tøv ikke med at ringe. Vi rådgiver og vejleder dig til det helt rette valg. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os, og få en pris på gulvafhøvling eller for at høre mere om vores andre ydelser.

   Du kan kontakte os ved at bruge kontaktformularen her på siden, eller ringe på +45 71 41 41 71.

   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 41 41 71

   Beige pen ikon

   kr@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør din gulvafslibning til en god historie. Det er målet vi har sat os selv, og det er tanken bag alt hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Vores gamle slidte gulve har fået nyt liv

     "H.C. Andersens Gulvafslibning hjalp os med at afhøvle og slibe gulvene i vores nye hus. De var slidte og fyldt med ridser fra de tidligere ejere. Hurtigt og effektivt fik de søde gulvmænd skabt præcis de gulve vi gik og drømte om. Super flot arbejde, søde og imødekommende gulvmænd og til en rigtig god pris. Vi kan klart anbefale H.C. Andersens Gulvafslibning."

     Lise og Mogens

     Suveræn service

     "Vi giver vores største anbefaling til H.C Andersens Gulvafslibning. De hjalp med en større gulvrenovation i vores virksomhed. De friske gutter var effektive og meget punktlige. Vi fik kompetent vejledning og rådgivning og fandt frem til den helt rigtig løsning til vores behov. Alt blev udført til aftalt tid og til den aftalte pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse! "

     Kasper og teamet

     Så flot resultat

     "Jeg har fået slebet og hvidpigmenteret mine gulve i min nye lejlighed og det er simpelthen blevet det flotteste resultat. Jeg fik den bedste service, de vendte hurtigt tilbage på min forespørgsel og var søde og hjælpsomme. De kom til tiden og fik hurtigt og effektiv klaret opgaven. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale H.C Andersens Gulvafslibning."

     Susanne

     Skal vi ringe dig op?

     Lad dig ikke nøjes med sjusk og halvfærdige løsninger. Få specialister med værktøjet og ekspertisen til at slibe dit trægulv.

     Gør som mange andre og skriv dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

     Billede af Christian fra HCA til kontakt

      FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

      Få et tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

       Danmarks bedste gulvafslibningsfirma

       Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

       Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste gulvafslibningsfirma.

       Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi vil gerne skabe de bedste gulvfornyelser for dig gennem god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

       Gulvafslibning til faste og lave priser

       Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang, hvor du får de bedste gulvfornyelser til skarpe priser og med vores dygtige gulvslibere.

       Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler dine gulve, som var de vores egne.

       Hos H.C. Andersens Gulvafslibning tilbyder vi en fast pris og/eller timepris. Vores stærke og friske gulvslibere er altid parate til at slibe, høvle eller behandle dine gulve uanset tidspunkt og dag.

       Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv gulvsliber

       Vi gør din gulvafslibning til en god historie

       Vi besøger dig gratis, og giver dig et tilbud inden for 24 timer. Prisen ligger fast, og er du interesseret i tilbuddet, skal du blot godkende det.

       Har du nogen spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 41 41 71 eller skrive til kr@hc-a.dk for et uforpligtende tilbud.

       FOR AT DIN GULVAFSLIBNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

       • Den bedste pris på markedet
       • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
       • Fuld garanti på kvaliteten
       • Fuld garanti på tiden
       • Vejledning og gode råd