Gulvafhøvling

Alle fortjener en chance til – også dine gulve

Hos H.C. Andersens Gulvafslibning hjælper vi dig med at afhøvle dine gamle gulve, så de kommer til at stråle. Ønsker du smukke plane gulve uden ridser, mærker og ujævnheder? Så lad os give dine gulve den bedste behandling. Vi har mange års erfaring bag os og garanterer altid en kvalitetssikret gulvbehandling.

Få et godt tilbud


  Maksimal kundetilfredshed

  5 ud af 5 stjerner

  1. Forside
  2.  » Gulvafhøvling
  Håndværkersamarbejde H.C. Andersen Koncernen

  Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

  Er dit gulv træt og slidt? Har du dybe farveforskelle eller måske skæve gulvbrædder? Så er en gulvafhøvling det rette valg. Med en gulvafhøvling er du sikret en effektiv og holdbar løsning. Ujævnheder, ridser og andre skader høvles væk. Efter behandlingen vil dit gulv igen skinne som nyt.

  ALTID FASTE PRISER UDEN SKJULTE GEBYRER

  Hvad koster det?

  Gulve kan være vidt forskellige, det samme vil derfor gælde for prisen. Du kan danne dig et overblik over prisen med disse priseksempler.

  Find flere priser på gulvafslibning, -afhøvling og -behandling.

  FIRE VIGTIGE GARANTIER DER SIKRER EN GOD OPLEVELSE

  Uhørt højt serviceniveau

  Gør din gulvafslibning til en god historie. Du er sikret en god oplevelse gennem 4 stærke garantier.

  Rød truck - ikon til mødegaranti

  Mødegaranti

  Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt, vi er der til den aftalte tid.

  Læs mere

  Rød kalender - ikon til tidsgaranti

  Tidsgaranti

  Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din gulvafslibning til aftalte tid.

  Læs mere

  Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

  Prisgaranti

  Prisgarantien er din sikring om, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

  Læs mere

  Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

  Kvalitetsgaranti

  Kvalitetsgarantien er din garanti på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

  Læs mere

  VI LEVER AF AT GØRE VORES KUNDER GLADE

  Hvad vores kunder siger

  Vi gør din gulvafslibning til en god historie. Det er målet vi har sat os selv, og det er tanken bag alt hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

  Vores gamle slidte gulve har fået nyt liv

  "H.C. Andersens Gulvafslibning hjalp os med at afhøvle og slibe gulvene i vores nye hus. De var slidte og fyldt med ridser fra de tidligere ejere. Hurtigt og effektivt fik de søde gulvmænd skabt præcis de gulve vi gik og drømte om. Super flot arbejde, søde og imødekommende gulvmænd og til en rigtig god pris. Vi kan klart anbefale H.C. Andersens Gulvafslibning."

  Lise og Mogens

  Suveræn service

  "Vi giver vores største anbefaling til H.C Andersens Gulvafslibning. De hjalp med en større gulvrenovation i vores virksomhed. De friske gutter var effektive og meget punktlige. Vi fik kompetent vejledning og rådgivning og fandt frem til den helt rigtig løsning til vores behov. Alt blev udført til aftalt tid og til den aftalte pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse! "

  Kasper og teamet

  Så flot resultat

  "Jeg har fået slebet og hvidpigmenteret mine gulve i min nye lejlighed og det er simpelthen blevet det flotteste resultat. Jeg fik den bedste service, de vendte hurtigt tilbage på min forespørgsel og var søde og hjælpsomme. De kom til tiden og fik hurtigt og effektiv klaret opgaven. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale H.C Andersens Gulvafslibning."

  Susanne

  FÅ ET GRATIS TILBUD

  Få et gratis tilbud inden for 24 timer

  Ved at vælge H.C. Andersens Gulvafslibning til dit gulv kan du forvente pålidelig, professionel og kundecentreret service. Vi er her for at sikre, at dit gulv bliver så godt som nyt, og vi ser frem til at hjælpe dig med alle dine behov.

  Lad dig ikke nøjes med sjusk og halvfærdige løsninger. Få specialister med værktøjet og ekspertisen til at håndtere dit gulv korrekt.

  Ring til os

  Du er altid velkommen til at kontakte os på mail,
  eller direkte på vores telefonnummer.

  Åbningstider: 08:00-16:00

  Har du spørgsmål?

  Ofte stillede spørgsmål

  Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål ang. gulvafhøvling

  VISES IKKE

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Hvad skal jeg gøre inden gulvsliberen kommer?

  Inden gulvsliberen kan gå i gang, er det nødvendigt, at du forbereder rummene. Dette inkluderer at fjerne alle de møbler fra gulvet, som du kan. Da slibningen støver anbefaler vi også, at du fjerner malerier og andet ophæng fra dine vægge. Alternativt kan du dække dem til for at skærme dem for det værste støv. Det er ikke nødvendigt at støvsuge og vaske gulvet. Du må dog meget gerne feje det.

  Støver en gulvafslibning/-afhøvling meget?

  Maskinerne, vi anvender, har alle udsug. Det betyder, at langt størstedelen af støvet suges væk under arbejdet, lidt ligesom en støvsuger. Det kan dog ikke helt undgås, at støv vil sprede sig. Vi støvsuger altid efter en slibning, men du kan blive nødt til selv at give væggene en kærlig omgang med støvkosten og eventuelt en fugtig klud.

  Hvornår må man anvende gulvet efter behandling?

  Efter den sidste behandling fra gulvmanden må du betræde gulvet forsigtigt efter 5 timer. Du kan stille dine møbler på plads igen fra tidligst 24 timer efter behandlingen. Timerne varierer efter forholdene i dit hjem og den påførte behandling, tømreren vil derfor altid informere dig om den anbefalede ventetid.

  Skal man slibe gulvet eller male væggene først?

  Skal dit hjem have den helt store tur med både maling og slibning, anbefaler vi at du sliber først. Da der kan forekomme en smule støv under slibningen, ville det være ærgerligt, hvis du fik støv på dine nymalede vægge.

  Kan jeg få håndværkerfradrag?

  Du kan få håndværkerfradrag på arbejdslønnen til håndværkerne under service- eller håndværksydelser. Du skal derfor være opmærksom på, at du ikke kan få fradrag på materialer brugt under gulvafslibningen. For at fradraget skal gøre sig gældende, skal du betale regningen elektronisk og gemme dokumentationen på det udførte arbejde. Du må ikke have modtaget andre offentlige tilskud til den udførte service- eller håndværkerydelse. Håndværkerne skal have arbejdet på eksisterende helårs- eller fritidsboliger og ikke nybyggeri.

  Læs mere om dit håndværkerfradrag på SKAT.

  Hvad hvis jeg ikke fandt det svar, jeg ledte efter?

  Fandt du ikke det svar du ledte efter, er der stor chance for, at du kan finde det iblandt vores Ofte Stillede Spørgsmål. Var spørgsmålet du søgte heller ikke svaret her, kan du altid velkommen til at kontakte os, det kan du gøre på tlf: +45 71 41 41 71.

  Efterbehandling

  Efter dit gulv er afhøvlet, afsluttes det med en gulvafslibning. Gulvet slibes, for at sikre en optimal efterbehandling. Hos H.C. Andersens Gulvafslibning tilbyder vi efterbehandling i lak, lud, sæbe eller olielakering. Arbejdet efter gulvafhøvlingen indebære samme trin, som efter en gulvafslibning.

  Det er i efterbehandlingen af gulvet du har mulighed for at sætte dit personlige præg på gulvet. Du kan skræddersy dit gulv lige efter dine behov og ønsker. Vi får dit gulv til at matche med resten af boligens stil. Vi står altid klar med ekspert rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilken efterbehandling dine gulve skal have. Det vigtigste for os, er at vores kunder er tilfredse med det arbejde vi udfører. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe dig. Vi besvarer alle de spørgsmål du måtte have. Sammen finder vi en løsning, der passer til de ønsker og behov du har.

  Din tilfredshed er vores ambition! Vi er klar over, at en gulvafhøvling kan være et indgribende projekt i en dagligdag. Derfor har vi altid stort fokus på tidsplaner, fleksibilitet og kvalitet i vores arbejde. Vi udfører arbejdet til aftalt tid og så effektivt som muligt. Så du hurtigt kan bruge din stue, værelser eller kontor igen.