Ofte stillede spørgsmål

Gør dit gulvarbejde nemt og overskueligt med hjælp fra et dygtigt gulvafslibningsfirma

I vores FAQ kan få du svar på de spørgsmål, vores kunder ofte stiller os. Vi går ikke på kompromis med sikkerheden og behandler dine gulve med omhu. For os er kundetilfredshed helt afgørende. Vi stræber efter at få 100% glade kunder hver gang.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

  1. Forside
  2.  » Ofte Stillede Spørgsmål
Håndværkersamarbejde H.C. Andersen Koncernen

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, som du gerne vil have svar på inden du kan tage en beslutning? Nedenunder kan du finde de spørgsmål, som vi ofte modtager. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Få svar på alle dine spørgsmål her

Få svar på spørgsmål vores kunder ofte stiller os. Sidder du med et spørgsmål, der ikke er svaret på her, er du meget velkommen til at ringe til os på +45 25 30 56 56. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage med et svar og evt. et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

BLIVER IKKE VIST!
Kan man hyre jer overalt I danmark?

Du kan hyre os overalt på Sjælland. Vi holder til i København, så på længere ture ud af hovedstadsområdet skal du regne med et lille transporttillæg.

Transporttillæg er altid inkluderet, når du henter et uforpligtende tilbud her eller via kontaktformularen.

Betaler man for kørsel I forbindelse med en opgave?
Bor du udenfor hovedstadsområdet, skal du regne med et lille transporttillæg.

Når du henter et uforpligtende tilbud vil et evt. transporttillæg altid være inkluderet. Du får tilbuddet via vores kontaktformular eller her.

Hvor har virksomheden adresse?

Du finder H. C. Andersen-koncernen centralt i København. Vi har adresse på Sølvgade 102, et stenkast fra Fredensbro.

Se vores kontaktside for et interaktivt kort over vores beliggenhed.

Er I forsikret?

Ja. Vi har selvfølgelig en erhvervsforsikring, der dækker enhver skade eller bortkomst af dine ejendele imens vi udfører arbejde for dig.

Ønsker du at vide præcist hvordan du er dækket ind, så send os en mail på: co@hca-g.dk.

Hvilke betalingsmetoder tilbyder I?
Hos os er det muligt at betale kontant og med faktura, dette gælder både privat- og erhvervskunde.
Hvad skal jeg gøre inden gulvsliberen kommer?

Inden tømreren kan gå i gang, er det nødvendigt, at du forbereder rummene. Dette inkluderer at fjerne alle de møbler fra gulvet, som du kan. Da slibningen støver anbefaler vi også, at du fjerner malerier og andet ophæng fra dine vægge.

Alternativt kan du dække dem til for at skærme dem for det værste støv. Det er ikke nødvendigt at støvsuge og vaske gulvet. Du må dog meget gerne feje det.

Støver en gulvafslibning/-afhøvling meget?

Maskinerne, vi anvender, har alle udsug. Det betyder, at langt størstedelen af støvet suges væk under arbejdet, lidt ligesom en støvsuger. Det kan dog ikke helt undgås, at lidt støv vil sprede sig.

Vi støvsuger altid efter en slibning, men du kan blive nødt til selv at give væggene en kærlig omgang med støvkosten og eventuelt en fugtig klud.

Hvornår må man anvende gulvet efter behandling?

Efter den sidste behandling fra gulvmanden må du betræde gulvet forsigtigt efter 5 timer. Du kan stille dine møbler på plads igen fra tidligst 24 timer efter behandlingen.

Timerne varierer efter forholdene i dit hjem og den påførte behandling. Tømreren vil derfor altid informere dig om den anbefalede ventetid.

Skal man slibe gulvet eller male væggene først?
Skal dit hjem have den helt store tur med både maling og slibning, anbefaler vi at du sliber først. Da der kan forekomme en smule støv under slibningen, ville det være ærgerligt, hvis du fik støv på dine nymalede vægge.
Kan jeg få håndværkerfradrag?

Du kan få håndværkerfradrag på arbejdslønnen til håndværkerne under service- eller håndværksydelser. Du skal derfor være opmærksom på, at du ikke kan få fradrag på materialer brugt under gulvafslibningen. For at fradraget skal gøre sig gældende, skal du betale regningen elektronisk og gemme dokumentationen på det udførte arbejde.

Du må ikke have modtaget andre offentlige tilskud til den udførte service- eller håndværkerydelse. Håndværkerne skal have arbejdet på eksisterende helårs- eller fritidsboliger og ikke nybyggeri.

Læs mere om dit håndværkerfradrag på SKAT.

Hvad hvis jeg ikke fandt det svar, jeg ledte efter?
Fandt du ikke det svar du ledte efter, er der stor chance for, at du kan finde det iblandt vores Ofte Stillede Spørgsmål. Var spørgsmålet du søgte heller ikke svaret her, er du altid velkommen til at kontakte os, det kan du gøre på tlf: +45 71 41 41 71.

FIRE VIGTIGE GARANTIER DER SIKRER EN GOD OPLEVELSE

Uhørt højt serviceniveau

Gør din gulvafslibning til en god historie. Du er sikret en god oplevelse gennem 4 stærke garantier.

Rød truck - ikon til mødegaranti

Mødegaranti

Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt, vi er der til den aftalte tid.

Læs mere

Rød kalender - ikon til tidsgaranti

Tidsgaranti

Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din gulvafslibning til aftalte tid.

Læs mere

Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

Prisgaranti

Prisgarantien er din sikring om, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

Læs mere

Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

Kvalitetsgaranti

Kvalitetsgarantien er din garanti på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

Læs mere

VI LEVER AF AT GØRE VORES KUNDER GLADE

Hvad vores kunder siger

Vi gør din gulvafslibning til en god historie. Det er målet vi har sat os selv, og det er tanken bag alt hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

Vores gamle slidte gulve har fået nyt liv

"H.C. Andersens Gulvafslibning hjalp os med at afhøvle og slibe gulvene i vores nye hus. De var slidte og fyldt med ridser fra de tidligere ejere. Hurtigt og effektivt fik de søde gulvmænd skabt præcis de gulve vi gik og drømte om. Super flot arbejde, søde og imødekommende gulvmænd og til en rigtig god pris. Vi kan klart anbefale H.C. Andersens Gulvafslibning."

Lise og Mogens

Suveræn service

"Vi giver vores største anbefaling til H.C Andersens Gulvafslibning. De hjalp med en større gulvrenovation i vores virksomhed. De friske gutter var effektive og meget punktlige. Vi fik kompetent vejledning og rådgivning og fandt frem til den helt rigtig løsning til vores behov. Alt blev udført til aftalt tid og til den aftalte pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse! "

Kasper og teamet

Så flot resultat

"Jeg har fået slebet og hvidpigmenteret mine gulve i min nye lejlighed og det er simpelthen blevet det flotteste resultat. Jeg fik den bedste service, de vendte hurtigt tilbage på min forespørgsel og var søde og hjælpsomme. De kom til tiden og fik hurtigt og effektiv klaret opgaven. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale H.C Andersens Gulvafslibning."

Susanne

VI DÆKKER DISSE OMRÅDER

Kommunekort over hvilke områder vi dækker

Områder vi dækker

  • Vi dækker altid områderne på kortet, som er markeret med grøn.
  • De områder som er beige dækker vi også, men vi anbefaler her, at du bruger et lokalt firma. Hvis det ikke er muligt, så vil vi gerne komme og udføre opgaven.
  • Der, hvor der er markeret med rødt, henviser vi til kun at bruge lokale firmaer.

I H.C. Andersens Gulvafslibning har vi valgt ikke at starte vores taxameter når vi kører hjemmefra. Der kan være trafikprop eller sket en ulykke, og det mener vi ikke, at du, som kunde, skal betale for.

FÅ ET GRATIS TILBUD

Få et gratis tilbud inden for 24 timer

Ved at vælge H.C. Andersens Gulvafslibning til dit gulv kan du forvente pålidelig, professionel og kundecentreret service. Vi er her for at sikre, at dit gulv bliver så godt som nyt, og vi ser frem til at hjælpe dig med alle dine behov.

Lad dig ikke nøjes med sjusk og halvfærdige løsninger. Få specialister med værktøjet og ekspertisen til at håndtere dit gulv korrekt.

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail,
eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00