Om H.C. Andersens Gulvafslibning

Garanteret kvalitetsarbejde

Vi går ikke på kompromis med sikkerheden og behandler dine gulve med omhu. For os er kundetilfredshed helt afgørende. Vi stræber efter at få 100% glade kunder.

Få et godt tilbud


  Maksimal kundetilfredshed

  5 ud af 5 stjerner

  1. Forside
  2.  » Om os
  Håndværkersamarbejde H.C. Andersen Koncernen

  Danmarks Bedste Gulvafslibningsfirma

  Du kan trygt stole på H.C Andersens Gulvafslibning – vi overholder alle vores aftaler, samtidig med, at vi altid leverer til konkurrencedygtige priser. Vi udfører vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med stort engagement.

  FIRE VIGTIGE GARANTIER DER SIKRER EN GOD OPLEVELSE

  Uhørt højt serviceniveau

  Gør din gulvafslibning til en god historie. Du er sikret en god oplevelse gennem 4 stærke garantier.

  Rød truck - ikon til mødegaranti

  Mødegaranti

  Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt, vi er der til den aftalte tid.

  Læs mere

  Rød kalender - ikon til tidsgaranti

  Tidsgaranti

  Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din gulvafslibning til aftalte tid.

  Læs mere

  Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

  Prisgaranti

  Prisgarantien er din sikring om, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

  Læs mere

  Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

  Kvalitetsgaranti

  Kvalitetsgarantien er din garanti på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

  Læs mere

  GULVAFSLIBNING AF DEN HØJESTE KVALITET

  Vi udfører gulvafslibning i højeste kvalitet

  Når vi foretager en gulvafslibning, bruger vi en maskine med sandpapir til at fjerne den overfladebehandling gulvet har, ridser osv. Det kan for eksempel være en lakeret overflade. Vi sliber gulvet af flere omgange – først med et grovkornet sandpapir, der fjerner ridserne i gulvet. Derefter bruger vi et mere finkornet sandpapir til at skabe en glat overflade.

  Til slut skal gulvet have en efterbehandling i form af en overfladebehandling. Vi kan rådgive dig i hvilken efterbehandling, der vil være bedst for dit gulv. Det gør gulvet slidstærk og giver gulvet den længst mulige levetid. Der er forskellige muligheder for efterbehandling. Vi hjælper og vejleder vi dig i valget om, lak-, sæbe-, eller oliebehandling, hvor vi tager højde for, hvilket materiale gulvet er lavet af, og hvilket resultat der ønskes.

  VI LEVER AF AT GØRE VORES KUNDER GLADE

  Hvad vores kunder siger

  Vi gør din gulvafslibning til en god historie. Det er målet vi har sat os selv, og det er tanken bag alt hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

  Vores gamle slidte gulve har fået nyt liv

  "H.C. Andersens Gulvafslibning hjalp os med at afhøvle og slibe gulvene i vores nye hus. De var slidte og fyldt med ridser fra de tidligere ejere. Hurtigt og effektivt fik de søde gulvmænd skabt præcis de gulve vi gik og drømte om. Super flot arbejde, søde og imødekommende gulvmænd og til en rigtig god pris. Vi kan klart anbefale H.C. Andersens Gulvafslibning."

  Lise og Mogens

  Suveræn service

  "Vi giver vores største anbefaling til H.C Andersens Gulvafslibning. De hjalp med en større gulvrenovation i vores virksomhed. De friske gutter var effektive og meget punktlige. Vi fik kompetent vejledning og rådgivning og fandt frem til den helt rigtig løsning til vores behov. Alt blev udført til aftalt tid og til den aftalte pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse! "

  Kasper og teamet

  Så flot resultat

  "Jeg har fået slebet og hvidpigmenteret mine gulve i min nye lejlighed og det er simpelthen blevet det flotteste resultat. Jeg fik den bedste service, de vendte hurtigt tilbage på min forespørgsel og var søde og hjælpsomme. De kom til tiden og fik hurtigt og effektiv klaret opgaven. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale H.C Andersens Gulvafslibning."

  Susanne

  FÅ ET GRATIS TILBUD

  Få et gratis tilbud inden for 24 timer

  Ved at vælge H.C. Andersens Gulvafslibning til dit gulv kan du forvente pålidelig, professionel og kundecentreret service. Vi er her for at sikre, at dit gulv bliver så godt som nyt, og vi ser frem til at hjælpe dig med alle dine behov.

  Lad dig ikke nøjes med sjusk og halvfærdige løsninger. Få specialister med værktøjet og ekspertisen til at håndtere dit gulv korrekt.

  Ring til os

  Du er altid velkommen til at kontakte os på mail,
  eller direkte på vores telefonnummer.

  Åbningstider: 08:00-16:00