Gulvafslibning med HCA

Gulvafslibning

Få en professionel gulvafslibning og et god resultat

H.C. Andersens Gulvafslibning hjælper dig med gulvet i din bolig eller virksomhed, hvis det er blevet slidt ned. Vi tilbyder flere forskellige gulvbearbejdninger, men ved normalt slid er det ofte nok med en slibning. En gulvafslibning, kan give dit gulv nyt liv, og fjerne de ridser og misfarvninger, der ligger i overfladen.

Slip for besværet og hyr en professionel gulvmand – det betaler sig

Der er mange årsager til, at det sjældent betaler sig at udføre sin egen gulvbehandling sammenlignet med at få en professionel gulvmand til det. Hvis du gerne vil opnå et ordentligt og æstetisk resultat på en gulvafslibning, kræver det god og professionel erfaring.

Det er lettere sagt end gjort at betjene en gulvafslibningsmaskine. Der kan nemt laves hakker i gulvet, og det kræver erfaring at skabe en jævn slibning med en pæn overflade. Derudover kan efterbehandlingen ligeledes være en udfordring, hvis ikke man har erfaring med de forskellige laktyper og olier.

En professionel gulvmand har både erfaringen og de materialer, der skal anvendes. Så i langt de fleste tilfælde, vil det absolut bedst kunne betale sig at bestille en professionel gulvafslibning – både set i et økonomisk, tidsmæssigt og æstetisk perspektiv.

Vi udfører gulvafslibning i højeste kvalitet

Når vi foretager en gulvafslibning, bruger vi en maskine med sandpapir til at fjerne den overfladebehandling gulvet har, ridser osv. Det kan for eksempel være en lakeret overflade. Vi sliber gulvet af flere omgange – først med et grovkornet sandpapir, der fjerner ridserne i gulvet. Derefter bruger vi et mere finkornet sandpapir til at skabe en glat overflade.

Til slut skal gulvet have en efterbehandling i form af en overfladebehandling. Vi kan rådgive dig i hvilken efterbehandling, der vil være bedst for dit gulv. Det gør gulvet slidstærk og giver gulvet den længst mulige levetid. Der er forskellige muligheder for efterbehandling. Vi hjælper og vejleder vi dig i valget om, lak-, sæbe-, eller oliebehandling, hvor vi tager højde for, hvilket materiale gulvet er lavet af, og hvilket resultat der ønskes.

Læs om behandling af gulvet her. 

Vi udfører gulvafslibning til både private og erhverv. Derudover tilbyder vi også andre former for gulvfornyelse, hvis det skulle være nødvendigt. Der er ikke det gulvproblem, vi ikke kan løse. 

Kontakt os, hvis du søger et godt råd til at guide din beslutning, eller få et uforpligtende tilbud. 

Du kan kontakte os, ved at bruge kontaktformularen her på siden, eller ringe på 25 30 56 56.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud