Gulvbehandling

Sæt dit eget pæg på dit gulv

Hos H.C. Andersens Gulvafslibning forkæler vi dine gulve med efterbehandling i lak, lud, sæbe eller olie. Lad os hjælpe dig med at finde den behandling, der indfrier dine ønsker og behov

Få et godt tilbud


  Maksimal kundetilfredshed

  5 ud af 5 stjerner

  1. Forside
  2.  » Gulvbehandling
  Håndværkersamarbejde H.C. Andersen Koncernen

  Forkæl dine gulve med en gulvbehandling

  Er dine gulve falmede og slidte? Så lad H.C. Andersens Gulvafslibning hjælpe. Vi er eksperter i at give dine gulve præcis den gulvbehandling, de behøver. For at sikre dine gulve et flot look og lang levetid, er den rette efterbehandling afgørende.

  ALTID FASTE PRISER UDEN SKJULTE GEBYRER

  Hvad koster det?

  Gulve kan være vidt forskellige, det samme vil derfor gælde for prisen. Du kan danne dig et overblik over prisen med disse priseksempler.

  Find flere priser på gulvafslibning, -afhøvling og -behandling.

  FIRE VIGTIGE GARANTIER DER SIKRER EN GOD OPLEVELSE

  Uhørt højt serviceniveau

  Gør din gulvafslibning til en god historie. Du er sikret en god oplevelse gennem 4 stærke garantier.

  Rød truck - ikon til mødegaranti

  Mødegaranti

  Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt, vi er der til den aftalte tid.

  Læs mere

  Rød kalender - ikon til tidsgaranti

  Tidsgaranti

  Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din gulvafslibning til aftalte tid.

  Læs mere

  Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

  Prisgaranti

  Prisgarantien er din sikring om, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

  Læs mere

  Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

  Kvalitetsgaranti

  Kvalitetsgarantien er din garanti på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

  Læs mere

  Har du spørgsmål?

  Gulvbehandling – vi har en løsning til alle

  Behandlingen af dit nyafhøvlede eller nyslebede gulv afhænger både af dine ønsker, behov og træsort. Vi tilbyder lækre gulvbehandlinger med lak, sæbe, olie eller lud. Alle behandlinger har fordele og ulemper. Derfor bestræber vi os altid på, at vores kompetente gulvmand rådgiver til den helt optimale løsning.

  VISES IKKE

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Lakbehandling

  Vælger du at efterbehandle dit gulv med lak, får du et slidstærkt gulv, der er nemt at rengøre. Det er i efterbehandlingen, at du rigtig har mulighed for at sætte dit præg på dit ny afslebede eller afhøvlede gulv. Der findes mange forskellige måder at lakere et gulv på. Alt efter hvad du vælger af efterbehandling vil du få enten en blank, halvblank eller mat overflade. Et lakeret gulv er nemt at vedligeholde, og derfor er denne behandling meget populær.

  Falder valget på en naturlak, bevares gulvets naturlige træfarve og synlige struktur. Med naturlak får du en flot glat overflade. Benyttes en hvid lak, får du et flot lyst trægulv. Fælles for alle lakker er en smuk glat overflade, som giver mulighed for rigtigt at se træets struktur. Desværre er lakbehandling ikke så modstandsdygtigt overfor ridser, stilethæle eller møbler. Når skaden er sket, er det svært at rette op på. Har du behov for et slidstærkt og modstandsdygtigt gulv? Så vil vi anbefale en behandling med lud eller sæbespåner. Det øger chancen for, at gulvet kan rejse sig igen og skaden dermed ikke vil være lige så alvorlig.

  Som ved alt andet er det vigtig man vedligeholder og behandler gulvet rigtigt. Det kræver dog ikke mere end en god støvsugning og en vask med en opvredet klud at holde dit lakerede gulv smukt og slidstærkt i mange år. Skulle der være pletter der er ekstra stride, så brug en god sæbe og som udgangspunkt ikke rengøringsmidler.

  Vi har stor erfaring og ekspertise når det kommer til efterbehandling, så tøv ikke med at kontakte os, så finder vi den helt rigtige løsning for dig.

  Ludbehandling
  Ønsker du et smukt, rustikt og naturligt look til dine gulve? Så skal du vælge en ludbehandling. Ved at efterbehandle dine gulve med lud, får du et gulv med lys overflade, der fremhæver de naturlige årer i træet.

  For at gøre gulvet afvisende overfor fedt og snavs er det vigtigt, at man går ind og mætter træet med naturlud eller hvidpigmenteret lud. Før denne proces afslibes gulvet, så overfladen på gulvet bliver væsentligt nemmere at holde. Ved efterbehandling med lud, får du et gulv, der er lidt mere ru i forhold til efterbehandling med lak eller olie. Der er flere overvejelser undervejs og derfor vil din ludbehandling af dit gulv altid blive unik.

  Vedligeholden af dit ludbehandlede gulv er vigtigt. Ved rengøring, brug en sæbe, der egner sig specielt til ludbehandlede gulve. Sæben lægger en hinde på gulvets overflade. Det beskytter dit gulv mod snavs og skidt og bevarer det rustikke look, der kendetegner et ludbehandlet gulv.

  Har du brug for rådgivning omkring denne behandling, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe på tlf. +45 71 41 41 71. eller udfylde kontaktformularen her, så vender vi tilbage til dig.

  Sæbebehandling

  Ønsker du et naturligt og rustik look på dine gulve? Så er en sæbebehandling det rigtige valg for dig. Et sæbebehandlet gulv får en smuk lys og naturlig overflade og bliver temmelig modstandsdygtigt, hvis det laves korrekt. En sæbebehandling kræver dog, at dit gulv er nyslebet eller har fået en ludbehandling. Dine gulve vil få en flot og naturlig overflade. Det kræver dog at det vedligeholdes, hvis det skal forblive smukt i mange år.

  At vedligeholde et sæbebehandlet gulv, betyder oftere gulvvask med en natursæbe, der passer til gulvet. Sæben måtter træet og dermed bevares det flotte lyse look. Det er dog vigtigt at vride gulvmoppen ordentligt op, da vandplamager vil give skjolder på brædderne. Vask altid med åreretningen, så vandet blander sig med årene.

  Et sæbebehandlet gulv er ofte mere modtageligt overfor skidt og snavs end gulve behandlet med lak eller olie.

  Oliebehandling

  Ønsker du rigtig at forkæle dine gulve? Så er en oliebehandling et godt valg! Dine gulve vil blive slidstærke og få et flot skinnende udseende.

  Der er flere måder at oliere et gulv på. Oftest foretages en oliebehandling efter en gulvafslibning, men det kan også gøres efter en ludbehandling. Hos H.C. Andersens Gulvafslibning, er du altid sikret en oliebehandling i højeste kvalitet.

  Der er dog nogle tanker du skal gøre dig, inden du vælger en oliebehandling. Denne efterbehandling bliver ofte lidt dyrere. Det er nødvendigt at vedligeholde gulvet med et nyt lag oliebehandling regelmæssigt. Det betyder dog også, at dit gulv vil forblive flot og skinnende i mange mange år.

  Har du brug for mere vejledning omkring denne efterbehandling, så kontakt os i dag.

  Bliv klogere på gulvafslibning her.

  VI LEVER AF AT GØRE VORES KUNDER GLADE

  Hvad vores kunder siger

  Vi gør din gulvafslibning til en god historie. Det er målet vi har sat os selv, og det er tanken bag alt hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

  Vores gamle slidte gulve har fået nyt liv

  "H.C. Andersens Gulvafslibning hjalp os med at afhøvle og slibe gulvene i vores nye hus. De var slidte og fyldt med ridser fra de tidligere ejere. Hurtigt og effektivt fik de søde gulvmænd skabt præcis de gulve vi gik og drømte om. Super flot arbejde, søde og imødekommende gulvmænd og til en rigtig god pris. Vi kan klart anbefale H.C. Andersens Gulvafslibning."

  Lise og Mogens

  Suveræn service

  "Vi giver vores største anbefaling til H.C Andersens Gulvafslibning. De hjalp med en større gulvrenovation i vores virksomhed. De friske gutter var effektive og meget punktlige. Vi fik kompetent vejledning og rådgivning og fandt frem til den helt rigtig løsning til vores behov. Alt blev udført til aftalt tid og til den aftalte pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse! "

  Kasper og teamet

  Så flot resultat

  "Jeg har fået slebet og hvidpigmenteret mine gulve i min nye lejlighed og det er simpelthen blevet det flotteste resultat. Jeg fik den bedste service, de vendte hurtigt tilbage på min forespørgsel og var søde og hjælpsomme. De kom til tiden og fik hurtigt og effektiv klaret opgaven. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale H.C Andersens Gulvafslibning."

  Susanne

  Få ET GRATIS TILBUD

  Få et gratis tilbud inden for 24 timer

  Ved at vælge H.C. Andersens Gulvafslibning til dit gulv kan du forvente pålidelig, professionel og kundecentreret service. Vi er her for at sikre, at dit gulv bliver så godt som nyt, og vi ser frem til at hjælpe dig med alle dine behov.

  Lad dig ikke nøjes med sjusk og halvfærdige løsninger. Få specialister med værktøjet og ekspertisen til at håndtere dit gulv korrekt.

  Ring til os

  Du er altid velkommen til at kontakte os på mail,
  eller direkte på vores telefonnummer.

  Åbningstider: 08:00-16:00