Gulvafslibning med HCA

Gulvbehandling

Forkæl dine gulve med en gulvbehandling 

Gulvet er fundamentet i vores hjem eller virksomhed, og det er naturligt, at de over tid kan komme til at fremstå slidte og falmede. En metode til at få noget liv i de gamle gulvbrædder, som trænger til en kærlig hånd, er at afhøvle eller afslibe gulvene. Særligt ældre gulve kan nyde fordel af det.

En behandling der forlænger dine gulves levetid

Men arbejdet slutter ikke her. For selvom det kan være rart at tænke på, at man endelig er færdig, så kræver det efterfølgende arbejde og finish at passe på sine gulve. En gulvbehandling kan i den grad forlænge dine gulves levetid og få dem til at se pænere ud. Så du slipper for at skulle i gang med det helt store gulvafhøvlings arbejde igen inden for den nærmeste fremtid.   

Gulvbehandling – vi har en løsning for alle

Alt efter hvilke behov du har, tilbyder vi en løsning med lak, olie eller lud. Fordelen ved en behandling af gulv med lak er, at man meget nemt kan tørre et lakeret gulv af med en klud. Hvilket gør den efterfølgende behandling af et trægulv minimal. Lakeringen af gulv kan desuden være med til, at give gulvet et særligt udtryk, da det enten kan være med glans eller mat. Alt efter, hvad du er til.

Dog er bagsiden af medaljen, at lak nemt kan blive ridset, fx hvis man holder en fest og får besøg af folk med stilethæle. Når skaden først er sket, er det svært at rette op på det. Hvis et gulv derimod bliver behandlet med fx lud eller sæbespåner, vil gulvet have en chance for at rejse sig igen. Og så vil skaden dermed ikke være så alvorlig.

Den letteste form for gulvbehandling bliver skabt med lud. Dette indebærer at man afbleger gulvet, da det modvirker at træet kommer til at fremstå gulligt. Ved en sådan behandling er det vigtigt, at man går ind og mætter træet, hvilket kan gøres med natursæbe eller med sæbe med hvid pigment. Før denne proces får gulvet en fin slibning, så overfladen på gulvet bliver væsentligt nemmere at holde.

Bliv klogere på gulvafslibning her. 

Professionel viden og ekspertise 

Hos H.C. Andersens Gulvafslibning har vi mange års erfaring. Og du kan trygt regne med assistance og kyndig vejledning fra os i forhold til, hvad der er bedst for dine gulve. Sammen finder vi den bedste løsning for dig og dit hjem. Så du får et slutresultat, der holder i mange år, og som passer til dit hjems visuelle udtryk.

Skulle du være interesseret i en pakkeløsning med gulvafhøvling eller gulvafslibning samt en gulvbehandling, står vi parat til at give dig et skræddersyet tilbud.

Fleksibilitet i forhold til dig og dine behov

Når vi kommer i dit hjem og udfører en gulvbehandling, er vi klar over at tidsplaner, fleksibilitet og kvalitet er vigtige parametre. Vi har derfor meget fokus på, at levere vores arbejde til aftalt tid og med et godt resultat. Så du kan bruge din stue, kontor, køkken osv. igen.

Gode råd og et uforpligtende tilbud

Hvis du stadig er tvivl om, hvilken gulvbehandlingsløsning der er bedst for dig eller, hvis du har taget beslutningen om, hvad du ønsker, skal du være velkommen til at kontakte os . Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en gulvbehandling.

Du kan kontakte os ved at bruge kontaktformularen her på siden, eller ringe på 25 30 56 56.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud