Gulvbehandling

Sæt dit eget præg på dit gulv

Hos H.C. Andersens Gulvafslibning forkæler vi dine gulve med efterbehandling i lak, lud, sæbe eller olie. Lad os hjælpe dig med at finde den behandling, der indfrier dine ønsker og behov

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Gulvbehandling

Forkæl dine gulve med en gulvbehandling

Er dine gulve falmede og slidte? Så lad H.C. Andersens Gulvafslibning hjælpe. Vi er eksperter i at give dine gulve præcis den gulvbehandling, de behøver. For at sikre dine gulve et flot look og lang levetid, er den rette efterbehandling afgørende.

Efter en gulvafhøvling eller gulvafslibning er dine gulve helt ubehandlede og udsatte. Den rette gulvbehandling sikrer, at gulvet bliver modstandsdygtigt og slidstærkt i mange år. Dine ønsker og behov er i fokus. Derfor modtager du kompetent vejledning omkring efterbehandlingen af dit gulv. Vores gulvmand vil rådgive dig på baggrund af dine ønsker, behov, gulvtype og træsort.

 

Billede af Danny fra HCA

Gulvbehandling – vi har en løsning til alle

Behandlingen af dit nyafhøvlede eller nyslebede gulv afhænger både af dine ønsker, behov og træsort. Vi tilbyder lækre gulvbehandlinger med lak, sæbe, olie eller lud. Alle behandlinger har fordele og ulemper. Derfor bestræber vi os altid på, at vores kompetente gulvmand rådgiver til den helt optimale løsning.

VISES IKKE

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Lakbehandling

Vælger du at efterbehandle dit gulv med lak, får du et slidstærkt gulv, der er nemt at rengøre. Det er i efterbehandlingen, at du rigtig har mulighed for at sætte dit præg på dit ny afslebede eller afhøvlede gulv. Der findes mange forskellige måder at lakere et gulv på. Alt efter hvad du vælger af efterbehandling vil du få enten en blank, halvblank eller mat overflade. Et lakeret gulv er nemt at vedligeholde, og derfor er denne behandling meget populær.

Falder valget på en naturlak, bevares gulvets naturlige træfarve og synlige struktur. Med naturlak får du en flot glat overflade. Benyttes en hvid lak, får du et flot lyst trægulv. Fælles for alle lakker er en smuk glat overflade, som giver mulighed for rigtigt at se træets struktur. Desværre er lakbehandling ikke så modstandsdygtigt overfor ridser, stilethæle eller møbler. Når skaden er sket, er det svært at rette op på. Har du behov for et slidstærkt og modstandsdygtigt gulv? Så vil vi anbefale en behandling med lud eller sæbespåner. Det øger chancen for, at gulvet kan rejse sig igen og skaden dermed ikke vil være lige så alvorlig.

Som ved alt andet er det vigtig man vedligeholder og behandler gulvet rigtigt. Det kræver dog ikke mere end en god støvsugning og en vask med en opvredet klud at holde dit lakerede gulv smukt og slidstærkt i mange år. Skulle der være pletter der er ekstra stride, så brug en god sæbe og som udgangspunkt ikke rengøringsmidler.

Vi har stor erfaring og ekspertise når det kommer til efterbehandling, så tøv ikke med at kontakte os, så finder vi den helt rigtige løsning for dig.

Ludbehandling
Ønsker du et smukt, rustikt og naturligt look til dine gulve? Så skal du vælge en ludbehandling. Ved at efterbehandle dine gulve med lud, får du et gulv med lys overflade, der fremhæver de naturlige årer i træet.

For at gøre gulvet afvisende overfor fedt og snavs er det vigtigt, at man går ind og mætter træet med naturlud eller hvidpigmenteret lud. Før denne proces afslibes gulvet, så overfladen på gulvet bliver væsentligt nemmere at holde. Ved efterbehandling med lud, får du et gulv, der er lidt mere ru i forhold til efterbehandling med lak eller olie. Der er flere overvejelser undervejs og derfor vil din ludbehandling af dit gulv altid blive unik.

Vedligeholden af dit ludbehandlede gulv er vigtigt. Ved rengøring, brug en sæbe, der egner sig specielt til ludbehandlede gulve. Sæben lægger en hinde på gulvets overflade. Det beskytter dit gulv mod snavs og skidt og bevarer det rustikke look, der kendetegner et ludbehandlet gulv.

Har du brug for rådgivning omkring denne behandling, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe på tlf. +45 71 41 41 71. eller udfylde kontaktformularen her, så vender vi tilbage til dig.

Sæbebehandling

Ønsker du et naturligt og rustik look på dine gulve? Så er en sæbebehandling det rigtige valg for dig. Et sæbebehandlet gulv får en smuk lys og naturlig overflade og bliver temmelig modstandsdygtigt, hvis det laves korrekt. En sæbebehandling kræver dog, at dit gulv er nyslebet eller har fået en ludbehandling. Dine gulve vil få en flot og naturlig overflade. Det kræver dog at det vedligeholdes, hvis det skal forblive smukt i mange år.

At vedligeholde et sæbebehandlet gulv, betyder oftere gulvvask med en natursæbe, der passer til gulvet. Sæben måtter træet og dermed bevares det flotte lyse look. Det er dog vigtigt at vride gulvmoppen ordentligt op, da vandplamager vil give skjolder på brædderne. Vask altid med åreretningen, så vandet blander sig med årene.

Et sæbebehandlet gulv er ofte mere modtageligt overfor skidt og snavs end gulve behandlet med lak eller olie.

Oliebehandling

Ønsker du rigtig at forkæle dine gulve? Så er en oliebehandling et godt valg! Dine gulve vil blive slidstærke og få et flot skinnende udseende.

Der er flere måder at oliere et gulv på. Oftest foretages en oliebehandling efter en gulvafslibning, men det kan også gøres efter en ludbehandling. Hos H.C. Andersens Gulvafslibning, er du altid sikret en oliebehandling i højeste kvalitet.

Der er dog nogle tanker du skal gøre dig, inden du vælger en oliebehandling. Denne efterbehandling bliver ofte lidt dyrere. Det er nødvendigt at vedligeholde gulvet med et nyt lag oliebehandling regelmæssigt. Det betyder dog også, at dit gulv vil forblive flot og skinnende i mange mange år.

Har du brug for mere vejledning omkring denne efterbehandling, så kontakt os i dag.

Bliv klogere på gulvafslibning her.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 41 41 71

Beige pen ikon

kr@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad skal dit “nye” gulv koste?

   Gulve kan være vidt forskellige, det samme vil derfor gælde for prisen. Du kan danne dig et overblik over prisen med disse priseksempler.

   Find flere priser på gulvafslibning, -afhøvling og -behandling.

   Træterrasse

   Gulvafslibning træterasse 60m2 HCA

   Træterasse på 60 m2

   • Afslibning af 60 m2
   • Behandling med 2x terrasse olie
   • Bortskaffelse af affald
   • 3 års garanti

   8.900,-

   inkl. moms

   Lejlighed

   Gulvafslibning lejlighed 55m2 HCA

   Lejlighed på 55 m2

   • Slibning af lejlighed med 1 værelse på max 55 m2
   • Slibning og mellemslibning samt 3x lak
   • 2 fodtrin
   • Oprydning samt udsmidning af affald

   8.900,-

   inkl. moms

   Lejlighed

   Gulvafslibning lejlighed 50m2 HCA

   Lejlighed på 50 m2

   • Afslibning af 50 m2
   • Behandlet med 3x naturlig lak
   • Inkl. afslibning af dørtrin

   7.500,-

   inkl. moms

   Gør din gulvafslibning til en god historie

   For at din gulvafslibning bliver en god historie, får du:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Tid til at læne sig tilbage og slappe af

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør din gulvafslibning til en god historie. Du er sikret en god oplevelse gennem 4 stærke garantier.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt, vi er der til den aftalte tid.

   Læs mere

   Rød kalender - ikon til tidsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din gulvafslibning til aftalte tid.

   Læs mere

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring om, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Læs mere

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din garanti på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Læs mere

   Professionel viden og ekspertise

   Du vil altid modtage kyndig vejledning inden dit gulvprojekt. Hos H.C. Andersens Gulvafslibning, har vi mange års erfaring. Sammen finder vi den bedste løsning for dig og dit hjem. Vi garanterer dig et slutresultat, som holder i mange år. Vi sørger altid for, at dit nye gulv opfylder alle dine ønsker og behov.

   Er du interesseret i at høre nærmere om en pakkeløsning med gulvafhøvling eller gulvafslibning samt en gulvbehandling? Står vi parat til at give dig et skræddersyede tilbud.

   Billede af Danny fra HCA

   Fleksibilitet i forhold til dig og dine behov

   Du er altid vores vigtigste fokus og vi arbejder hårdt for at gøre dit gulv projekt til en god historie. Derfor har vi et stort fokus på tidsplaner, fleksibilitet og kvalitet i vores arbejde. Vi udfører vores arbejde til aftalt tid og så effektivt som muligt. Så kan du hurtigt bruge dine gulve igen.

   Ønsker du en total forvandling – skal du vælge en gulvbehandling

   Kontakt os i dag, hvis du stadig er tvivl om, hvilken gulvbehandling løsning, der er bedst for dig. Lad os sammen skræddersy den perfekte kombination. Har du allerede taget beslutningen om, hvad du ønsker? Så tøv ikke- kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din gulvbehandling i dag!

   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 41 41 71

   Beige pen ikon

   kr@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør din gulvafslibning til en god historie. Det er målet vi har sat os selv, og det er tanken bag alt hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Vores gamle slidte gulve har fået nyt liv

     "H.C. Andersens Gulvafslibning hjalp os med at afhøvle og slibe gulvene i vores nye hus. De var slidte og fyldt med ridser fra de tidligere ejere. Hurtigt og effektivt fik de søde gulvmænd skabt præcis de gulve vi gik og drømte om. Super flot arbejde, søde og imødekommende gulvmænd og til en rigtig god pris. Vi kan klart anbefale H.C. Andersens Gulvafslibning."

     Lise og Mogens

     Suveræn service

     "Vi giver vores største anbefaling til H.C Andersens Gulvafslibning. De hjalp med en større gulvrenovation i vores virksomhed. De friske gutter var effektive og meget punktlige. Vi fik kompetent vejledning og rådgivning og fandt frem til den helt rigtig løsning til vores behov. Alt blev udført til aftalt tid og til den aftalte pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse! "

     Kasper og teamet

     Så flot resultat

     "Jeg har fået slebet og hvidpigmenteret mine gulve i min nye lejlighed og det er simpelthen blevet det flotteste resultat. Jeg fik den bedste service, de vendte hurtigt tilbage på min forespørgsel og var søde og hjælpsomme. De kom til tiden og fik hurtigt og effektiv klaret opgaven. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale H.C Andersens Gulvafslibning."

     Susanne

     Skal vi ringe dig op?

     Lad dig ikke nøjes med sjusk og halvfærdige løsninger. Få specialister med værktøjet og ekspertisen til at slibe dit trægulv.

     Gør som mange andre og skriv dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

     Billede af Christian fra HCA til kontakt

      FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

      Få et tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

       Danmarks bedste gulvafslibningsfirma

       Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

       Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste gulvafslibningsfirma.

       Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi vil gerne skabe de bedste gulvfornyelser for dig gennem god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

       Gulvafslibning til faste og lave priser

       Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang, hvor du får de bedste gulvfornyelser til skarpe priser og med vores dygtige gulvslibere.

       Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler dine gulve, som var de vores egne.

       Hos H.C. Andersens Gulvafslibning tilbyder vi en fast pris og/eller timepris. Vores stærke og friske gulvslibere er altid parate til at slibe, høvle eller behandle dine gulve uanset tidspunkt og dag.

       Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv gulvsliber

       Vi gør din gulvafslibning til en god historie

       Vi besøger dig gratis, og giver dig et tilbud inden for 24 timer. Prisen ligger fast, og er du interesseret i tilbuddet, skal du blot godkende det.

       Har du nogen spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 41 41 71 eller skrive til kr@hc-a.dk for et uforpligtende tilbud.

       FOR AT DIN GULVAFSLIBNING BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

       • Den bedste pris på markedet
       • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
       • Fuld garanti på kvaliteten
       • Fuld garanti på tiden
       • Vejledning og gode råd