Gulvafslibning Rødovre

H.C. Andersens Gulvafslibning – Dit lokale gulvafslibning firma i Rødovre

Trænger dine gulve til nyt liv? Hos H.C Andersens Gulvafslibning står vi klar til at hjælpe. Vi skræddersyer et tilbud, der passer dine ønsker og behov. Altid til en fast pris, så du ikke skal være bekymret for en grim efterregning. Vi tilbyder både gulvafslibning, gulvafhøvling og lud-, lak- og oliebehandling.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Rødovre

Lad H.C. Andersens Gulvafslibning give dine gulve en forvandlende behandling

Er du træt af ridserne eller dybe mærker i gulvet? Så er det ved at være tid til en grundig behandling. Dine gamle gulve vil overraske og fremstå som nye.

Billede af Danny fra HCA

Hos H.C.Andersens Gulvafslibning besigtiger vores kompetente gulvmand dine gulve. Herefter giver han en vurdering af, hvad dine gulve behøver. Det kan være der er behov for en gulvafhøvling, for at komme de dybe skader til livs. Eller blot en gulvafslibning, med et grovkornet sandpapir, til at fjerne ridser i overfladen.

Efter en afhøvling eller afslibning er der altid brug for en efterbehandling. Den kan enten foretages med lud, sæbe, lak eller olie. Denne behandling sikre dine gulve en lang levetid og gøre dem ekstra slidstærke.

Hvad end dine gulve behøver, så klarer vi det.

 

Få ekstraordinær service og vejledning hos H.C. Andersens Gulvafslibning

Vi sikrer altid, at du får den bedste rådgivning og vejledning. Vi arbejder med de bedste og mest kompetente gulvmænd i branchen.

Vi tilbyder altid:

 • Altid en fast samlet pris
 • Mødestabilitet – vi kommer altid til tiden
 • Effektiv og grundig behandling af dine gulve
 • Vi sørger altid for alle materialer

Vi ordner dine gulve, hvad end det er i dit private hjem eller på arbejdspladsen.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 71 51 71

Beige pen ikon

info@hca-g.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør din gulvafslibning til en god historie. Du er sikret en god oplevelse gennem 4 stærke garantier.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt, vi er der til den aftalte tid.

   Læs mere

   Rød kalender - ikon til tidsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din gulvafslibning til aftalte tid.

   Læs mere

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring om, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Læs mere

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din garanti på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Læs mere

   Der er ikke dén opgave, som vi ikke kan klare

   Er du tilflytter til Rødovre? Eller har du boet her det meste af dit liv? Måske så længe at dine gulve efterhånden trænger til en kærlig og plejende behandling. Gør som mange af dine naboer og vælg H.C. Andersens Gulvafslibning! Vi sikrer, at dine gulve vil stå som nye, efter vi har været der! Dine gulve spiller en stor rolle og har en stor funktion i din lejlighed. Derfor er det vigtigt at de ser flotte og indbydende ud. Hvad end dine gulve trænger til en gulvafslibning, gulvafhøvling eller en gulvbehandling, står vi klar til at hjælpe dig.

   Din lokale gulvmand i Rødovre

   Hos H.C. Andersens Gulvafslibning vil vi have, at du skal føle dig tryg under hele forløbet. Vi afleverer altid et professionelt og pænt gulvarbejde, til en fast pris uden skjulte eller uforudsete udgifter. Du behøver ikke tænke på det der står med småt, for hos os er du sikret at få lige netop det, som vi lover. Vi giver dine gulve en kærlig hånd og klarer alle opgaver inden for gulvafslibning, afhøvling og behandling som f.eks. lakering, oliering og ludning. Du vil altid blive mødt med et smil på læben og højt humør, når du vælger en gulv fornyelse hos os. Du er vores vigtigste person, og vi går aldrig på kompromis med service og kvalitet. Vi vil altid imødekomme dine ønsker og behov – for kun på denne måde, finder vi frem til den bedste løsning og opnår det bedste resultat.

   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 71 51 71

   Beige pen ikon

   info@hca-g.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør din gulvafslibning til en god historie. Det er målet vi har sat os selv, og det er tanken bag alt hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Vores gamle slidte gulve har fået nyt liv

     "H.C. Andersens Gulvafslibning hjalp os med at afhøvle og slibe gulvene i vores nye hus. De var slidte og fyldt med ridser fra de tidligere ejere. Hurtigt og effektivt fik de søde gulvmænd skabt præcis de gulve vi gik og drømte om. Super flot arbejde, søde og imødekommende gulvmænd og til en rigtig god pris. Vi kan klart anbefale H.C. Andersens Gulvafslibning."

     Lise og Mogens

     Suveræn service

     "Vi giver vores største anbefaling til H.C Andersens Gulvafslibning. De hjalp med en større gulvrenovation i vores virksomhed. De friske gutter var effektive og meget punktlige. Vi fik kompetent vejledning og rådgivning og fandt frem til den helt rigtig løsning til vores behov. Alt blev udført til aftalt tid og til den aftalte pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse! "

     Kasper og teamet

     Så flot resultat

     "Jeg har fået slebet og hvidpigmenteret mine gulve i min nye lejlighed og det er simpelthen blevet det flotteste resultat. Jeg fik den bedste service, de vendte hurtigt tilbage på min forespørgsel og var søde og hjælpsomme. De kom til tiden og fik hurtigt og effektiv klaret opgaven. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale H.C Andersens Gulvafslibning."

     Susanne