Gulvafslibning Lyngby

Trænger dine gulve til en gulvafslibning? Vi er dine lokale gulvmænd i Lyngby

Lyngby er en af landets hyggeligste kommuner med mange smukke boliger fulde af sjæl. Mange vil dog kunne genkende, at i et hus med sjæl er der områder, specielt gulvene, som trænger til en kærlighed hånd. Fremstår dine gulve slidte eller falmet? Så lad H.C. Andersens Gulvafslibning forvandle dine gamle gulve, med vores forskellige behandlinger, så de igen fremstår som nye.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Lyngby

Når kun det bedste er godt nok – så vælge H.C Andersens Gulvafslibning til dit gulvprojekt i Lyngby

Ønsker du den bedste og mest effektive gulvafslibning i Lyngby? Så er H.C. Andersens Gulvafslibning kun et opkald væk. Vi leverer den bedste behandling til dine gulve! Vi går aldrig på kompromis med effektivitet, faglig ekspertise eller troværdighed. Din tilfredshed er vores ambition.

Billede af Danny fra HCA

Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS har vi mange års erfaring. Du kan derfor trygt regne med kvalificeret rådgivning! Vores gulvmænd har stor ekspertise i, hvilken behandling, der bedst sikre det resultat du ønsker for dine gulve.

 

Ekstraordinær service, der kun er et opkald væk

Hos H. C. Andersens er du garanteret den bedste rådgivning og vejledning. Vi arbejder med de bedste og mest kompetente gulvmænd i branchen.

Vi tilbyder altid:

 • Én samlet fast pris
 • Effektiv og grundig behandling af dine gulve
 • Mødestabilitet
 • Dygtige og kompetente fagfolk

 

Vi udfører alt gulvrenovation i Lyngby, uanset om det er i dit private hjem eller i erhvervet.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 71 51 71

Beige pen ikon

info@hca-g.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør din gulvafslibning til en god historie. Du er sikret en god oplevelse gennem 4 stærke garantier.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt, vi er der til den aftalte tid.

   Læs mere

   Rød kalender - ikon til tidsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din gulvafslibning til aftalte tid.

   Læs mere

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring om, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Læs mere

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din garanti på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Læs mere

   Den gode oplevelse er i højsædet hos os

   Din tilfredshed er vores ambition og største mål. Du kan være sikker på, at vi aldrig går på kompromis med kvalitet og service. Vi består af dygtige og kompetente gulvmænd, som altid vil møde dig med et smil på læben. De står altid klar til at rådgive dig, og svare på de spørgsmål, du måtte have. Herved sikrer vi at du får et resultat, som du er tilfreds med og kan have glæde af i mange år fremover.

   Din lokale gulvmand i Lyngby

   Hos H.C. Andersens Gulvafslibning er du i trygge hænder under hele forløbet. Du er altid sikret en gulv fornyelse i høj kvalitet, som du kan nyde fremadrettet. Du leverer altid et professionelt stykke arbejde, som vil få dine gulve til at se ud som nye igen. Du er altid berettiget til et fast og uforpligtende tilbud. Hos os er du garanteret at få netop, hvad vi har lovet og til en fast pris, som ikke ændrer sig. Vi klarer både gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling såsom lak, olie og lud. Vi vil altid tage en snak inden, så vi kan høre om dine behov og imødekomme dine ønsker – for kun på denne måde opnår vi det bedste resultat.

   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 71 51 71

   Beige pen ikon

   info@hca-g.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør din gulvafslibning til en god historie. Det er målet vi har sat os selv, og det er tanken bag alt hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Vores gamle slidte gulve har fået nyt liv

     "H.C. Andersens Gulvafslibning hjalp os med at afhøvle og slibe gulvene i vores nye hus. De var slidte og fyldt med ridser fra de tidligere ejere. Hurtigt og effektivt fik de søde gulvmænd skabt præcis de gulve vi gik og drømte om. Super flot arbejde, søde og imødekommende gulvmænd og til en rigtig god pris. Vi kan klart anbefale H.C. Andersens Gulvafslibning."

     Lise og Mogens

     Suveræn service

     "Vi giver vores største anbefaling til H.C Andersens Gulvafslibning. De hjalp med en større gulvrenovation i vores virksomhed. De friske gutter var effektive og meget punktlige. Vi fik kompetent vejledning og rådgivning og fandt frem til den helt rigtig løsning til vores behov. Alt blev udført til aftalt tid og til den aftalte pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse! "

     Kasper og teamet

     Så flot resultat

     "Jeg har fået slebet og hvidpigmenteret mine gulve i min nye lejlighed og det er simpelthen blevet det flotteste resultat. Jeg fik den bedste service, de vendte hurtigt tilbage på min forespørgsel og var søde og hjælpsomme. De kom til tiden og fik hurtigt og effektiv klaret opgaven. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale H.C Andersens Gulvafslibning."

     Susanne