Gulvafslibning Herlev

Trænger dine gulve til fornyelse?

Har dine gulve været udsat for lidt af hvert og overvejer du om de skal skiftes? Oftest kan en grundig gulvafhøvling eller gulvafslibning være nok til at give et gammelt gulv nyt liv. Lad H.C Andersens Gulvafslibnings erfarne gulvmænd hjælpe dig, med at finde den helt rigtige løsning for dine slidte gulve.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Herlev

Gulv forvandling til en fast pris

H.C. Andersens Gulvafslibning tilbyder markedets bedste service til de bedste priser. Vi går ikke på kompromis med service eller kvalitet. Vi sikre du får den bedste gulvbehandling for pengene. Prisen afhænger af forskellige faktorer samt dine behov og ønsker.

Derfor kommer vores dygtige slibningsspecialist altid og besigtiger dit gulv og aftaler en fast og gennemsigtig pris på dit samlet projekt. Du skal aldrig være bekymret for uforudsete efterregninger.

Billede af Danny fra HCA

Din tilfredshed er vores ambition!

En gulv forvandling kan være et stort projekt. Vi gør vores bedste for at gøre processen så nem og effektiv som muligt.

Vi tilbyder derfor:

 • Fleksibel arbejdstid, så det passer bedste mulig ind hos dig
 • Fast pris uden skjule udgifter så du aldrig skal bekymre dig om efterregninger
 • Effektiv og kompromisløs behandling af dine gulve
 • Søde og imødekommende gulvmænd, der altid er klar med svar på dine spørgsmål
Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 71 51 71

Beige pen ikon

info@hca-g.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør din gulvafslibning til en god historie. Du er sikret en god oplevelse gennem 4 stærke garantier.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt, vi er der til den aftalte tid.

   Læs mere

   Rød kalender - ikon til tidsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din gulvafslibning til aftalte tid.

   Læs mere

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring om, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Læs mere

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din garanti på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Læs mere

   Faste priser uden nogle overraskelser

   Kan kan hurtigt tage om sig, og blive et omstændigt projekt at begive sig ud i en gulv fornyelse. Du vil opleve at det er en større besparelse, at få en professionel og dygtig gulvmand til at gøre dit gulv som nyt igen.

   H.C. Andersens Gulvafslibning står altid klar til at give en hjælpende hånd. Hvad end det drejer sig om gulvet i dit private hjem, der trænger til en overhaling eller om det er virksomhedens gulve som kunne bruge en hjælpende hånd. Vi ordner dine gulve til den største tilfredsstillelse og med stor forsigtighed. Vi leverer altid et flot resultat, som imødekommer dine behov og ønsker.

   Når du vælger H.C. Andersens Gulvafslibning vil du altid få et gratis og uforpligtende tilbud, inden vi starter. Vi finder i fællesskab frem til den bedste løsning, som passer til dit behov og dine gulve. Efterfølgende vil du modtage en fast pris, som forbliver fast under hele processen. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg ved at vælge os! Derfor kan vi også garantere, at der ikke dukker uforudsete regninger eller overraskende udgifter op. Prisen vil udregnet på baggrund af hvilken gulvtype du har, samt hvilken behandling du ønsker.

   Det er vigtigt for os, at gøre opgaven så gnidningsfri som overhovedet muligt. Du kan regne med, at vi altid overholder vores aftaler, og vi kommer til den aftalte tid. Vi behandler dine gulve med omhu, og vi går ikke før, du er tilfreds. Vi er din gulvmand i Herlev!

   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 71 51 71

   Beige pen ikon

   info@hca-g.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør din gulvafslibning til en god historie. Det er målet vi har sat os selv, og det er tanken bag alt hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Vores gamle slidte gulve har fået nyt liv

     "H.C. Andersens Gulvafslibning hjalp os med at afhøvle og slibe gulvene i vores nye hus. De var slidte og fyldt med ridser fra de tidligere ejere. Hurtigt og effektivt fik de søde gulvmænd skabt præcis de gulve vi gik og drømte om. Super flot arbejde, søde og imødekommende gulvmænd og til en rigtig god pris. Vi kan klart anbefale H.C. Andersens Gulvafslibning."

     Lise og Mogens

     Suveræn service

     "Vi giver vores største anbefaling til H.C Andersens Gulvafslibning. De hjalp med en større gulvrenovation i vores virksomhed. De friske gutter var effektive og meget punktlige. Vi fik kompetent vejledning og rådgivning og fandt frem til den helt rigtig løsning til vores behov. Alt blev udført til aftalt tid og til den aftalte pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse! "

     Kasper og teamet

     Så flot resultat

     "Jeg har fået slebet og hvidpigmenteret mine gulve i min nye lejlighed og det er simpelthen blevet det flotteste resultat. Jeg fik den bedste service, de vendte hurtigt tilbage på min forespørgsel og var søde og hjælpsomme. De kom til tiden og fik hurtigt og effektiv klaret opgaven. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale H.C Andersens Gulvafslibning."

     Susanne