Gulvafslibning Ballerup

Lad H.C Andersens Gulvafslibning forvandle dine gamle gulve

En fornyelse af gulvet kan hurtigt blive en problematisk og uoverskuelig proces! Lad H.C. Andersens Gulvafslibning gøre det nemt for dig. Vi klare gulvarbejdet og sørger for dine gamle gulve kommer til at skinne som nye!

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Ballerup

Giv dine gamle gulve nyt liv med en gulvafhøvling eller gulvafslibning

Trænger dine gulve til en dybdegående behandling, vil vores kompetente gulvmand som oftest afhøvle gulvet. Her fjernes en større del af overfladen således, at dybe skader og mærker forsvinder. For at sikre dit gulv et flot og slidstærkt resultat efterbehandles gulvet enten i lak, lud, sæbe eller olie.

Billede af Danny fra HCA

En anden behandling er en gulvafslibning. Her benyttes en maskine til fjerne cirka 1-1,2 mm af overfladent med sandpapir. Først med et grovkornet sandpapir, som fjerner de groveste ridser og mærker. Herefter benyttes et finere sandpapir til at give gulvet en glat og ensartet overflade.

Uanset hvilken behandling du vælger, vil du have behov for en overfladebehandling. Den kan variere afhængigt af dine ønsker og gulvets træsort. Derfor får du altid kvalificeret rådgivning fra vores erfarne gulvmand, så du opnår det bedste resultat.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 71 51 71

Beige pen ikon

info@hca-g.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør din gulvafslibning til en god historie. Du er sikret en god oplevelse gennem 4 stærke garantier.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt, vi er der til den aftalte tid.

   Læs mere

   Rød kalender - ikon til tidsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din gulvafslibning til aftalte tid.

   Læs mere

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring om, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Læs mere

   Rød thumbs - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din garanti på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Læs mere

   Altid faste priser uden ubehagelige overraskelser

   Det bliver hurtigt et omstændigt projekt selv at kaste sig ud i en gulv fornyelse. Derfor er det oftest en besparelse, at få en professionel gulvmand til at gøre arbejdet for dig. H.C. Andersens Gulvafslibning står altid klar med en hjælpende hånd. Uanset om det er gulvet i dit private hjem, der trænger til en forvandling eller det er i virksomheden. Vi ordner dine gulve med største forsighed. Vi leverer altid et flot resultat, der matcher dine ønsker og behov.

   Når du vælger H.C. Andersens Gulvafslibning modtager du altid et uforpligtende tilbud inden vi går i gang. Sammen finder vi frem til hvilken behandling, der passer bedst til dine gulve og behov. Herefter modtager du en fast pris, der forbliver fast hele projektet igennem. Vi ønsker du skal føle dig tryg ved at vælge os! Derfor garanterer vi, at der ikke dukker uforudsete udgifter eller regninger op. Prisen er forskellig i forhold til, hvilke gulvtype du har og hvilken behandling du ønsker. Det er vigtig for os, at gøre opgaven så bekymringsfri som muligt. Vi overholder derfor altid vores aftaler og vi kommer til den aftalte tid.
   Du kan stole på, at vi behandler dine gulve med omhu. Vi går ikke før du er tilfreds. Vi er din gulvmand i Ballerup.

   Læs mere om vores gulvbehandling her.

   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 71 51 71

   Beige pen ikon

   info@hca-g.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør din gulvafslibning til en god historie. Det er målet vi har sat os selv, og det er tanken bag alt hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Vores gamle slidte gulve har fået nyt liv

     "H.C. Andersens Gulvafslibning hjalp os med at afhøvle og slibe gulvene i vores nye hus. De var slidte og fyldt med ridser fra de tidligere ejere. Hurtigt og effektivt fik de søde gulvmænd skabt præcis de gulve vi gik og drømte om. Super flot arbejde, søde og imødekommende gulvmænd og til en rigtig god pris. Vi kan klart anbefale H.C. Andersens Gulvafslibning."

     Lise og Mogens

     Suveræn service

     "Vi giver vores største anbefaling til H.C Andersens Gulvafslibning. De hjalp med en større gulvrenovation i vores virksomhed. De friske gutter var effektive og meget punktlige. Vi fik kompetent vejledning og rådgivning og fandt frem til den helt rigtig løsning til vores behov. Alt blev udført til aftalt tid og til den aftalte pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse! "

     Kasper og teamet

     Så flot resultat

     "Jeg har fået slebet og hvidpigmenteret mine gulve i min nye lejlighed og det er simpelthen blevet det flotteste resultat. Jeg fik den bedste service, de vendte hurtigt tilbage på min forespørgsel og var søde og hjælpsomme. De kom til tiden og fik hurtigt og effektiv klaret opgaven. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale H.C Andersens Gulvafslibning."

     Susanne