Gulvafslibning Søborg

Mangler du hjælp til gulvafslibning Søborg, er hjælpen lige rundt om hjørnet

Gulvet er fundamentet i vores hjem, og det er derfor vigtigt at vælge et kompetent firma, når det er på tide at få renoveret sit gulv. Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS har vi stor erfaring med afhøvling og behandling af gulve, og derfor har vi også en løsning, der passer til dit behov. Vi tilbyder både gulvafhøvling Søborg, gulvslibning Søborg og gulvbehandling Søborg.

Totalrenovering eller genopfriskning af dine gulve – vi kan vejlede dig om, hvad der passer bedst

Har dit gulv efter tid fået skader på overfladen, kan det være en god ide at få udført en grundig renovering. På den måde kommer dit gulv igen til at fremstå som nyt.

Den mest gennemgribende behandling af dine gulve er en afhøvling, hvor der fjernes en større del af overfladen på dit gulv. Denne metode er nødvendig, hvis dit gulv har dybe skader eller mærker.

En anden løsning er en gulvafslibning, hvor der fjernes cirka 1-1,2 mm af overfladen. Her benyttes en maskine, der sliber gulvet ned med sandpapir. Først bliver der slebet med et grovkornet sandpapir, der fjerner de groveste ridser og mærker. Derefter skiftes til finere sandpapir for at give gulvet en glat og ensartet overflade.

Sidste trin til at pleje dit gulv, og få det til at fremstå som nyt i mange år fremover, er at give dit gulv en efterbehandling. Dette kan ske med enten lak, olie eller lud. De forskellige behandlinger giver et forskelligt æstetisk resultat, og vi vejleder dig omkring, hvilken løsning der passer bedst til dig og dine behov.

Få den bedste service og vejledning hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS

Når du ringer til os vedrørende gulvafslibning Søborg, er du sikret kyndig rådgivning og vejledning.

Hos os får du:

  • Effektiv og grunding behandling af dine gulve
  • Ingen efterregninger – vi forhandler en fast pris til den samlede løsning
  • Levering til tiden i et fleksibelt tidsrum der passer ind i din hverdag
  • Vi tager os af alt det praktiske vedrørende materialer, værktøj og maskiner 

Vi rykker ud med en hjælpende hånd, hvad end du er privatperson eller erhverv.

Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS sætter vi pris på den gode kundeoplevelse

Vi går ikke på kompromis med service og kvalitet, og hos os er kundeoplevelsen det vigtigste. Vores medarbejdere er altid smilende og parate til at svare på alle de spørgsmål, du kan have vedrørende behandling af dine gulve, så vi sikrer et resultat, du kan være tilfreds med.

Du kan kontakte os her eller bruge kontaktformularen her på siden – så vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud