Gulvafslibning Gentofte

Trænger dit gulv til en kærlig hånd, så kan H.C. Andersens Gulvafslibning ApS hjælpe dig

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS er dit lokale gulvfirma, der tilbyder professionel og effektiv gulvafslibning Gentofte. Vores faglærte medarbejdere er alle yderst kompetente og leverer altid godt håndværk af højeste kvalitet. Uanset, hvor meget eller hvordan dit gulv skal opfriskes, så sørger vi for korrekt og nænsom behandling af dit trægulv.

Lad os om at behandle dit gulv

Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS anbefaler vi ikke, at du selv afhøvler eller sliber dit gulv, da det både kræver håndværksmæssig kunnen og specielle maskiner. Det betyder, at meget kan gå galt, og at det ofte vil tage længere tid for en ufaglært at opnå et flot resultat. Vi anbefaler i stedet, at du lader os erfarne og faglærte gulvmænd om arbejdet, da vi kan udføre det hurtigt og garanterer et flot resultat hver gang – og så slipper du selv for besværet.

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS tilbyder alle former for behandling af trægulv

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS tilbyder lokal gulvservice i Gentofte. Vi kan hjælpe dig med behandling af dit gulv, uanset hvor stor eller lille opgaven er. Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling dit gulv har brug for, så kan vi rådgive dig om den bedste løsning til dig. Herunder kan du se, hvilke former for behandling af trægulv, vi tilbyder:

  • Gulvslibning Gentofte: Med gulvafslibning afslibes mindre end én millimeter af gulvet med en slibemaskine med groft sandpapir.
  • Gulvafhøvling Gentofte: Med gulvafhøvling anvendes en høvlemaskine til at høvle et par millimeter af gulvet. Medtagede gulve kan blive som nye ved hjælp af gulvafhøvling efterfulgt af gulvafslibning. Det er dog ikke alle gulve, der kan afhøvles.
  • Gulvbehandling Gentofte: Med gulvbehandling forstås oliering, lakering, maling samt lud- og voksbehandling. Derudover kan gulvbehandling også være gulvfugning mellem plankerne, samt diverse sæbebehandlinger.

Vi kan også hjælpe dig, selvom du ikke bor i Gentofte. Læs mere om de områder vi dækker her. 

Mangler du gulvafslibning Gentofte, så kan H.C. Andersens Gulvafslibning ApS hjælpe dig 

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS er dit lokale gulvfirma, der tilbyder professionel og effektiv gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvhandling til gode priser. Der er mange forskellige valgmuligheder, når det kommer til behandling af dit trægulv. Det kan derfor være svært at gennemskue, hvilken behandling der er bedst til netop dit behov. Vores erfarne og faglærte gulvmænd står klar til rådgive dig omkring den bedste løsning til dit gulv. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 71 71 51 71 eller på mail kr@hc-a.dk for rådgivning eller for et uforpligtende tilbud på din gulvopgave.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud