Gulvafslibning Frederiksberg

Søger du hjælp til gulvafslibning Frederiksberg, giver vi dig gerne et tilbud

Frederiksberg er en af landets hyggeligste og pæneste kommuner med mange historiske bygninger. Men ofte, når man bor i en bolig med sjæl, kan man ikke undgå, at der er mærker fra de forrige beboere. Særlig gulvet, som er fundamentet i vores hjem, kommer efterhånden til at fremstå slidt og falmet. Men der er råd for at få liv i de gamle gulvbrædder, som trænger til en kærlig hånd. En metode til dette er at afhøvle eller afslibe gulvene, og særligt ældre gulve kan nyde fordel af dette.

Gulvslibning Frederiksberg

Med et opkald til H.C. Andersens Gulvafslibning ApS behøver du ikke længere lede efter kvalificeret hjælp til gulvafhøvling Frederiksberg. Med sans for effektivitet, faglig ekspertise og troværdighed, leverer vi den bedste behandling til dine gulve. Hos os går effektivitet og omhu hånd i hånd, for vi passer på dit hjem, som var det vores eget.

Ved en gennemgående gulvafslibning fjernes ca. 1-1,2 mm af overfladen. Til dette benyttes en metode, hvor vi sliber over flere omgange. Først bruger vi en maskine, som sliber med et grovkornet sandpapir, der fjerner de groveste ridser. Derefter skiftes til finere sandpapir, så gulvet kan få en glat, flot overflade.

En efterfølgende gulvbehandling kan i den grad forlænge dine gulves levetid og få dem til at se pænere ud, så du slipper for at skulle i gang med det helt store gulvafhøvlingsarbejde igen inden for den nærmeste fremtid. Vi tilbyder gulvbehandling Frederiksberg, hvor vi rådgiver og vejleder dig omkring, hvordan dine gulve får den bedste efterbehandling, hvad end du vælger at gøre brug af lak, olie eller lud.

Behandl dine gulve godt

Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS har vi mange års erfaring, og du kan trygt regne med assistance og kyndig vejledning fra os, i forhold til hvad der er bedst for dine gulve. Sammen finder vi den bedste løsning for dig og dit hjem eller virksomhed, så du får et slutresultat, der holder i mange år, og som passer til dit hjems visuelle udtryk.

Vores medarbejdere er fagligt dygtige og smilende og altid parate til at rykke ud til ethvert gulvprojekt. Så ønsker du en gulvbehandling eller gulvafslibning Frederiksberg, hvor priserne er lave og servicen i top, så kontakt H.C. Andersens Gulvafslibning ApS for et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på 71 71 21 71 eller bruge kontaktformularen her på siden – så vender vi hurtigt tilbage med et godt tilbud.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud