Gulvafslibning Gentofte

Lad H.C. Andersens Gulvafslibning ApS puste nyt liv i dine gulve

Ser dine gulve matte og slidte ud, og trænger de efterhånden til en kærlig, professionel håndtering? Så lad vores mange års erfarne og dygtige gulvmænd hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS gøre arbejdet for dig. Vi yder dit gulv den bedste service, og dit gulv vil efter vores behandling fremstå som nyt.

Vi udfører et resultat i topklasse

Over tid vil trægulve naturligt virke falmede og slidte – tiden har simpelthen sat sine spor. Her kan en afslibning af gulvet gøre underværker for helhedsindtrykket i dit hjem, men det kræver tid og teknisk snilde at udføre. Det tekniske mestrer vi i H.C. Andersens Gulvafslibning ApS til fulde, og vi yder dit gulv en hurtig, men effektiv og forsigtig behandling.

Når vi udfører en afslibning af dit gulv, sliber vi dit gulv af flere omgange og med forskellige typer sandpapir i vores maskiner: Først sliber vi gulvets overfladebehandling af med et grovkornet sandpapir, og fjerner derved ridser, slitage og misfarvninger i gulvet. Så følger en slibning med et finkornet sandpapir for at give dit gulv en mere glat og pæn overfalde. Til slut får gulvet en overfladebehandling, der giver en flot og færdig finish.

Klik her, og læs mere om vores efterbehandlinger af dit gulv.

Gulvafslibning Charlottenlund – Lokal hjælp til både private og erhvervsdrivende

Uanset omfanget af din gulvbehandling så er vi hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS dit lokale gulvfirma. Vi står altid klar til at yde en fantastisk behandling af dine gulve, hvor vi tager udgangspunkt i netop dit gulv og dine ønsker. Herunder kan du se eksempler på nogle af de services, som vi tilbyder til både private og erhvervskunder:

  • Gulvslibning Charlottenlund
  • Gulvbehandling Charlottenlund
  • Gulvafhøvling Charlottenlund

Du kan regne med os

Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS er der ingen ubehagelige overraskelser i forbindelse med afregning; når vi aftaler en pris, dukker der ingen uventede ekstraudgifter op. Intet gulv er ens, og det skal behandles forskelligt alt afhængig af gulvets træsort, overfladebehandlingen, slitage samt, hvilket resultat du ønsker, dine gulve skal have. Der er mange valgmuligheder, når det kommer til renovering af trægulve, men så snart vi kender dine behov og dit gulv, kan vi tilbyde dig enten timepriser eller faste priser i forbindelse med din gulvbehandling.

Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal have, eller har du andre spørgsmål, så kontakt os på tlf. 71 71 51 71 eller udfyld kontaktformularen her på siden og få et uforpligtende skræddersyet tilbud på din kommende gulvafslibning Charlottenlund.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud