Gulvafslibning Amager

Med en gulvafslibning Amager bliver dine gulve så gode som nye

Selvom der bliver bygget meget på Amager for tiden, er der også en del boliger, som har nogle år på bagen, og som kræver en kærlig hånd nu og da. Man kan ikke undgå, at ens bolig er mærket af de forrige beboere og særlig gulvet, som er fundamentet i vores hjem, kommer efterhånden til at fremstå slidt og falmet. Dette kan have stor betydning for det samlede udtryk i ens hjem og er svært at dække med tæpper og møbler. Men hvis dit gulv trænger til ekstra pleje, er hjælpen lige om hjørnet! Med en gulvafslibning Amager får du en grundig behandling af dine gulve, som giver nyt liv til dine gamle gulvbrædder.

Vi tager os kærligt af dine gulve

Med et opkald til H.C. Andersens Gulvafslibning ApS Amager behøver du ikke længere søge efter kvalificeret hjælp til gulvafhøvling Amager.

Når du vælger os er du sikret:

  • Hurtig og effektiv behandling af dine gulve
  • Fast pris så du slipper for en efterregning
  • Vi sørger for alt det praktiske vedrørende materialer, værktøj og maskiner
  • Vi leverer altid til tiden og er fleksible, ift. hvad der passer dig
     

Om du er privat eller erhverv, så rykker vi ud med en hjælpende hånd. Om det er trægulvene i dit hjem eller et større areal i din virksomhed, som skal renoveres, bistår vi med kyndig rådgivning og vejledning vedrørende, hvad der er bedst for dig og dine gulve.

Forlæng dine gulves levetid

Når vi har sørget for en grundig afhøvling eller slibning af dine gulve, kan du med en gulvbehandling forlænge dine gulves levetid og få dem til at se pænere ud i længere tid. Så sparer du tid og penge på at være nødsaget til at afhøvle gulvene igen inden for den nærmeste fremtid. Få rådgivning omkring gulvbehandling Amager, så vi sammen kan finde ud af, om dine gulve vil have bedst af en behandling med lak, olie eller lud.

Vores gulvmænd er dygtige og smilende og altid parate til at rykke ud til ethvert gulvprojekt. Så søger du gulvafhøvling, gulvbehandling eller gulvslibning Amager, får du det til en fast pris, uden at det går ud over servicen. Kontakt H.C. Andersens Gulvafslibning ApS for et uforpligtende tilbud på 71 71 21 71 eller via mail – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud