Gulvafslibning med HCA i din virksomhed

Gulvbehandling

forkæl dine gulve med en gulvbehandling 

Gulvet er fundamentet i vores hjem, og det er naturligt, at de over tid kan komme til at fremstå slidte og falmede. En metode til at få noget liv i de gamle gulvbrædder, som trænger til en kærlig hånd er at afhøvle eller afslibe gulvene, og særlig ældre gulve kan nyde fordel af det.

En behandling der forlænger dine gulves levetid

Men arbejdet slutter ikke her. For selvom det kan være rart at tænke på, at man endelig er færdig, så kræver det efterfølgende arbejde og finish at passe på sine gulve. En gulvbehandling kan i den grad forlænge dine gulves levetid og få dem til at se pænere ud, så du slipper for at skulle i gang med det helt store gulvafhøvlings arbejde igen inden for den nærmeste fremtid.   

En løsning for alle – Gulvbehandling

Alt efter hvilke behov du har, tilbyder vi en løsning med lak, olie eller lud. Fordelen af en behandling af gulv med lak er, at man meget nemt kan tørre et lakeret gulv af med en klud, hvilket gør den efterfølgende behandling af et trægulv minimal. Lakeringen af gulv kan desuden være med til at give gulvet et særligt udtryk, da det enten kan være med glans eller mat, alt efter hvad man er til.

Dog er bagsiden af medaljen den, at lak let kan blive ridset, fx hvis man holder en stor fest og får besøg af nogle stilethæle. Når skaden først er sket, er det svært rette op på det. Hvis et gulv modsat bliver behandlet med for eksempel lud eller sæbespåner, vil gulvet have en chance for at kunne rejse sig igen, og så vil skaden dermed ikke være så alvorlig.

Den letteste form for gulvbehandling bliver skabt med lud. Dette indebærer at man afbleger gulvet, da det modvirker at træet kommer til at fremstå gulligt. Ved en sådan behandling er det vigtigt at man går ind og mætter træet, hvilket kan gøres med både natursæbe eller alternativt med sæbe med hvid pigment. Før denne proces får gulvet en fin slibning for at overfladen af gulvet bliver væsentligt nemmere at holde.

Vi tilbyder vores professionelle viden og ekspertise 

Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS har vi mange års erfaring, og du kan trygt regne med assistance og kyndig vejledning fra os i forhold til, hvad der er bedst for dine gulve. Sammen finder vi den bedste løsning for dig og dit hjem, så du får et slut resultat, der holder i mange år og som passer til dit hjems visuelle udtryk.

Skulle du være interesseret i en pakkeløsning med gulvafhøvling eller gulvafslibning, samt en gulvbehandling, står vi parat til at give dig et skræddersyet tilbud.

Fleksibilitet i forhold til dig og dine behov

Når vi kommer i dit hjem og udfører en gulvbehandling, er vi klar over, at tidsplaner, fleksibilitet og kvalitet er vigtige parametre. Vi har derfor meget fokus på, at levere vores arbejde til aftalt tid og med et godt resultat, således at du kan bruge din stue, kontor, køkken osv. igen.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Hvis du stadig er tvivl om, hvilken gulvbehandlingsløsning der er bedst for dig eller hvis du har taget beslutningen om, hvad du ønsker, skal du være velkommen til at kontakte os – vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en gulvbehandling pris.

Du kan kontakte os ved at bruge kontaktformularen her på siden, eller ringe på 71 71 51 71.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud