Gulvafslibning med HCA i din virksomhed

Gulvafslibning

Få en professionel gulvafslibning og oplev det gode resultat

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS tilbyder at hjælpe dig med gulvet i din bolig, hvis det er blevet slidt ned. Vi tilbyder flere forskellige gulvbearbejdninger, men ved normalt slid er det ofte nok med en afslibning. En gulvafslibning, kan give dit gulv nyt liv, og fjerne de ridser og misfarvninger, der ligger i overfladen.

Slip for besværet og hyr en professionel gulvmand – det betaler sig

Der er mange årsager til, at det sjældent betaler sig, at udføre sin egen gulvbehandling sammenlignet med at få en professionel gulvmand til det. Hvis du gerne vil opnå et kvalitetsmæssigt og æstetisk resultat på en gulvslibning, så kræver det god og professionel erfaring.

Det er lettere sagt end gjort, at betjene en gulvslibningsmaskine. Der kan nemt laves hakker i gulvet og det kræver erfaring at skabe en jævn slibning og en pæn overflade. Derudover kan efterbehandlingen ligeledes være en udfordring, hvis ikke man har erfaring med de forskellige laktyper og olier.

Så udover at have erfaringen og alle materialerne, der skal anvendes, så kan det bedst betale sig at bestille en professionel gulvslibning – både set i forhold til det økonomiske, tidsmæssige og det æstetiske perspektiv.

Vi udfører gulvafslibning i bedste kvalitet

Når vi foretager en gulvafslibning, bruger vi en maskine med sandpapir til at fjerne overfladelakeringen, eller den overfladebehandling gulvet har. Vi sliber gulvet af flere omgange – først med et grovkornet sandpapir, der fjerner ridserne i gulvet. Derefter bruger vi et mere finkornet sandpapir, til at skabe en glat og afsluttende overflade.

Til slut skal gulvet have en efterbehandling i form af en overfladebehandling. Vi kan rådgive dig i hvilken efterbehandling, der vil være bedst for dit gulv, sådan at det kan bruges, uden at det nedslides for hurtigt. Der er forskellige muligheder af efterbehandlinger. Sammen med dig, hjælper og vejleder vi dig i valget om, lak-, sæbe-, eller oliebehandling, hvor vi tager højde for, hvilken type materiale gulvet er lavet af og hvilket resultat der ønskes.

Læs om behandling af gulvet her

Vi udfører gulvafslibning privat, eller andre gulvbearbejdninger, alt efter behov

En gulvafslibning til private hjem, er den mildeste gulvbehandling. Vi kan også tilbyde andre gulvfornyelser, hvis det skulle være nødvendigt. Vi kan f.eks. udføre:

  • Afhøvling
  • Afslibning
  • Behandling

En afhøvling kan være en god løsning hvis dit gulv er meget skævt, eller har dybe huller.

Vi hjælper dig med et hvilket som helst gulvproblem

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS vil hjælpe i de store beslutninger omkring gulvet i din bolig. Det kan ofte betale sig at få foretaget en gulvafslibning, da det er en effektiv proces, der kan forny det visuelle udtryk i hjemmet.

Du kan kontakte os, hvis du søger gulvafslibning privat, eller vil have et godt råd til at guide din beslutning. Vi kan give et uforpligtende tilbud på en gulvbearbejdning.

Du kan kontakte os, ved at bruge kontaktformularen her på siden, eller du kan ringe på 71 71 51 71.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud