Gulvafslibning med HCA i din virksomhed

Gulvafhøvling

Gulvet nedslides naturligt over tid, ved almindelig brug – vi kan hjælpe med at genopfriske det

Det er ikke så ofte, at der er behov for en behandling af gulvet. Når det bliver nødvendigt, er det vigtigt at vælge et firma, der har styr på materialerne og metoderne, så dit gulv kommer til at fremstå som nyt.

 Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS har vi mange års erfaring og vi kan derfor foretage et kvalitetssikkert stykke arbejde.

Med en lang række års erfaring bag os kan vi garanterer en kvalitetssikret gulvbehandling. 

Har du eksempelvis ældre gulve i hjemmet, kan det være en fordel at vælge en gulvafhøvling, da den går i dybden og fjerner de eventuelle skader eller misfarvninger, der skulle være gået igennem overfladen af træet.

Vi tilbyder gulvafhøvling privat – en effektiv løsning

En gulvafhøvling er en utrolig holdbar løsning, idet den når ned til den del af træet, der ikke tidligere har været i kontakt med sko og møbler. Det vil derfor føles og synes som at have få anlagt et nyt gulv, bare at det i realiteten er det samme gulv som du havde før.

Vi benytter en maskine der høvler overfladen af gulvet væk, hvilket kan gøre at et skævt gulv, pludselig står helt vandret. Maskinen fjerner cirka 2 millimeter, hvilket er nok til eksempelvis at fjerne store stillet-huller eller møbel-ridser. Efter gulvafhøvling udfører vi den behandling af gulvet, der passer bedst til materialet og det ønskede resultat.

Vi tilbyder den type gulvarbejde, der er behov for i dit hjem

Hvis en gulvafhøvling er lidt for indgribende, kan man vælge blot at få foretaget en afslibning. Det er nok til at fjerne de ridser og den lak, der ligger på overfladen.

Du kan læse mere om gulvafslibning her

Kontakt os for at få en gulvafhøvling pris, eller for at høre mere om andre af vores ydelser

Vi kan sammen finde den bedste løsning for dit hjem, så du får et resultat, der stemmer overens med det visuelle udtryk du vil opnå, og samtidig kan holde i mange år.

Hvis du har taget beslutningen om at få foretaget en gulvafhøvling, eller du stadig er tvivl om hvilken løsning, som er rigtigt for gulvet, skal du være velkommen til at kontakte os – vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Vi er klar over, at tidsplaner, fleksibilitet og kvalitet alle er vigtige parametre, når vi skal udføre en gulvafhøvling for dig. Derfor har vi meget fokus på, at levere vores arbejde til aftalt tid og med et godt resultat, således at du kan bruge din stue, kontor, køkken osv. igen.

Du kan kontakte os ved at bruge kontaktformularen her på siden, eller ringe på 71 71 51 71.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud