Gulvafslibning med HCA i din virksomhed

Faste priser

H.C. Andersens gulvafslibning arbejder kun med faste priser

hos H.C.Andersens gulvafslibning undgår du uforudsete udgifter

Når det kommer til prisen for din gulvbehandling, gulvafslibning eller gulvafhøvling, så tilbyder vi timepriser og/eller faste priser. På den måde kan vi garantere dig prisen, og du behøver derfor ikke at bekymre dig om uforudsete udgifter og regninger.Priserne kan svinge meget afhængigt af, hvilken slags gulvtype du har og om det skal afhøvles eller slibes, samt hvilken overfaldebehandling der ønskes.

Gulvafslibning til markedets bedste priser 

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS yder markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi har etableret et sundt, solidt og effektivt gulvafslibningsfirma så netop du kan få mest for pengene – ”En kvalitetsgulvbehandling til en god pris”.

Hos os skal du ikke bekymre dig, om det, der står med småt eller skjulte tillæg. Hos H. C. Andersens Gulvafslibning ApS er det kunden, der er første prioritet, og når vi giver en fast pris, så bliver den fast.

Kontakts os og få et uforpligtende og gratis tilbud

Ring på tlf. 71 71 51 71, og få et godt og uforpligtende tilbud på en gulvbehandling. Det er helt gratis! Vores medarbejdere er altid parate til at hjælpe dig med en gulvløsning.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud