Gulvafslibning med HCA i din virksomhed

private

Afdeling for gulvafslibning til private

 er gulvet i dit hjem ved at være nedslidt, misfarvet, eller hullet? så kontakt H.c. andersens gulvafslibning

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS tilbyder gulvfornyelser i form af: gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling til din private bolig. 

Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS, kan vi garanterer kvalitetssikker gulvfornyelser i din bolig.

Har du taget beslutningen om, at få foretaget en gulvfornyelse, men er i tvivl om, hvad der er den rette løsning for gulvet? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 71 71 51 71 eller via kontaktformularen her på siden. Du kan læse mere om vores services nedenfor.

Gulvafslibning

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS tilbyder at hjælpe dig med gulvet i din bolig, hvis det er blevet slidt ned. Vi tilbyder flere forskellige gulvbearbejdninger, men ved normalt slid er det ofte nok med en afslibning. En gulvafslibning fjerner de ridser og misfarvninger, der ligger i overfladen og i de fleste tilfælde er en gulvafslibning til boliger en god løsning, der kan give dig en fornemmelse af et helt nyt gulv.

Sørger du for, at få foretaget en gulvafslibning i tide og med jævne mellemrum, så undgår du på sigt, at skulle have anlagt et helt nyt gulv. Vi går op i, og hjælper dig med, at finde den helt rigtige løsning, der passer til din bolig.

Læs mere om gulvafslibning

Gulvafhøvling

Har du ældre gulve i hjemmet, kan det være en fordel at vælge en gulvafhøvling, da den går i dybden og fjerner de eventuelle skader eller misfarvninger, der skulle være gået igennem overfladen af træet. Vi kan sammen finde den bedste løsning for dit hjem, så du får et resultat, der stemmer overens med det visuelle udtryk du vil opnå, og samtidig kan holde i mange år.

Det kan være en stor beslutning og investering, at skulle reparere på inventaret i sit hjem, dog er en gulvafhøvling ikke ligeså omfattende, som at få anlagt et nyt gulv. Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS, gør vi beslutningen lidt lettere, da vi foretager gulvbehandlinger til fornuftige priser, og leverer et godt resultat, der holder i lang tid.

Læs mere om gulvafhøvling

Gulvbehandling

Vi tilbyder professionelle gulvbehandlinger til det private hjem og i samråd med dig hjælper vi med at vælge, om gulvbehandlingen skal være lak, olie er lud. Hos os får du kyndig vejledning og forskellige metoder til, hvordan du bedst muligt kan passe på dit gulv, så det fremstår smukt i mange år endnu.

Når vi kommer i dit hjem og udfører en gulvbehandling, er vi klar over, at tidsplaner, fleksibilitet og kvalitet er vigtige parametre. Vi har derfor meget fokus på, at levere vores arbejde til aftalt tid og med et godt resultat, således at du kan bruge din stue, kontor, køkken osv. igen.

Læs mere om gulvbehandling

Faste priser til private hjem

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS arbejder kun med faste priser til private hjem. Det vil sige, at du ikke skal bekymre dig, om det, der står med småt eller skjulte tillæg.

Har du brug for enten en gulvafslibning, gulvafhøvling, gulvbehandling eller måske en professionel vurdering af dit gulv, så få et uforpligtende tilbud fra os.

Se vores faste priser

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud