Gulvafslibning med HCA

Job som gulvmand

Et job som gulvmand byder på en meget alsidig hverdag, hvor der arbejdes hårdt rent fysisk, men man møder også en masse forskellige mennesker. Det kan være alt lige fra en stor erhvervskunde til den lille familie, der skal have foretaget gulvfornyelser. Derfor er det vigtigt at være serviceminded og kunne lide at snakke med folk, som man kommer ud til.

En god gulvmand kan sætte sig ind i kundens situation og ønsker, og han formår at fremstå professionel selv i udfordrende situationer. Dette gælder uanset om det er en stor eller mindre service, der skal foretages.

Hvad indebærer et job som gulvmand?

Et job som gulvmand indebærer planlægning og kræver, at man kan bevare overblikket. En god gulvmand fungerer som gulvmand-konsulent og kan rådgive og vejlede kunden forud for arbejdsopgaven. Man skal snakke med kunden, om der er nogle ting, som kunden selv skal stå for, hvad skal gulvmanden klare osv.

Jobbets indhold

Et job som gulvmand har også andre afskygninger som f.eks. rengøring af kundens hjem. Hos. H.C. Andersens Gulvafslibning ApS sælger vi skræddersyede løsninger til både private og erhverv, så et job som gulvmand hos os er aldrig kedeligt!

Hos H.C. Andersens Gulvafslibning Aps går vi op i at vores gulvmænd er glade for deres job og trives. Derfor har vi en god indbyrdes omgangstone, og vi sætter aldrig nogle nye gulvmænd på et job, som de ikke er klar til endnu eller føler sig usikre i. Vi har de rette redskaber, der giver gulvmændene de nødvendige midler til at beskytte sin ryg ved tunge løft og lignende, og dermed undgår vi unødige skader, mens vi er på arbejde. Vi går op i vores medarbejderes ve og vel, når de er på job som gulvmænd.

Kunne du tænke dig at blive gulvmand?

Hvis du synes, at jobbet som gulvmand lyder spændende efter at have læst ovenstående, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Vi er altid på udkig efter nye, dygtige og engagerede medarbejdere. Du kan kontakte os på tlf. 25 30 56 56 eller på mailen co@hca-g.dk.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud