Gulvafslibning med HCA

Garanti

Vær altid tryg hos os

Vores mål er altid at gøre din gulvafslibning til en god historie. Derfor får du altid fire garantier, når du får dit gulv slebet af os. Mødegaranti, tidsgaranti, prisgaranti og kvalitetsgaranti.

Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt, vi er der til den aftalte tid. Opstår der forsinkelser i vores ende, får du selvfølgelig afslag i prisen.

Læs mere om mødegarantien her.

Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med gulvafslibningen af dit gulvafslibning til den aftalte tid. For hver dag vi bliver forsinket med arbejdet, får du et afslag i prisen.

Læs mere om tidsgarantien her.

Prisgarantien er din sikring om, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet. De eneste undtagelser fra dette er, hvis du får afslag i prisen, enten fordi vi kommer for sent, eller fordi vi ikke er færdige til den aftalte tid. Du kommer aldrig til at betale mere, end den pris du fik up front.

Hvis du vil vide mere om prisgarantien, kan du læse om den her.

Kvalitetsgarantien er din garanti på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

Læs om kvalitetsgarantien her.

Mødegaranti

Vi værdsætter din tid! Vores gulvslibere er pålidelige og erfarne bilister i trafikken i -og omkring København. Skulle det alligevel ske, at de bliver forsinket, får du selvfølgelig afslag i prisen på din gulvafslibning. 

Afslaget:

30 minutters forsinkelse eller derover giver 500 kr nedsættelse.

Adgang til dit hjem

For at gulvsliberne kan begynde arbejdet i ordentlig tid, er det vigtigt, du selv eller en anden er hjemme til at lukke dem ind på det aftalte tidspunkt. Hvis gulvsliberne ikke kan komme ind til deres arbejdsområde inden for 15 minutter efter deres officielle ankomst, vil det påvirke din tidsgaranti.

Læs om tidsgarantien her.

Om gulvsliberne vælger at vente udover de første 15 minutter efter deres ankomst er op til deres vurdering af situationen. Hvis de må gå igen uden at have været blevet lukket ind, anser vi det som en aflysning fra din side.

Du kan læse om aflysninger her.

Tidsgaranti

Du er altid garanteret, at vores gulvslibere bliver færdige med dit gulvafslibning til den aftalte tid. 

Da vores gulvslibere er specialister i deres arbejde, kan du altid forvente et resultat af meget høj kvalitet, og at de er dygtige til at bedømme, hvor lang tid det vil tage at lave lige netop dit drømmegulv.

Skulle der alligevel opstå komplikationer undervejs, der forhindrer vores gulvslibere i at blive  færdige til den aftalte tid, får du  et afslag i prisen i form af dagbøder. 

For hver dag, der går ud over den aftalte tid slår vi 2% af din pris, dog minimum 500 kr. Det vil sige, at hvis du skal have dit gulv slebet for mindre end 25.000 kr, får du minimumsbøden på 500 kr pr forsinket dag i stedet for 2%. 

Minimumsbøden er der for, at du kan føle dig sikker på at være en prioritet for os og vores gulvslibere.

Dog tager vi et forbehold ved dagbøderne. Hvis gulvsliberne ikke kan færdiggøre arbejdet af ydre årsager, kan du ikke få afslag i prisen for de dage, det går ud over. 

Undtagelser og forbehold

Da der kan ydre årsager, fx begrænset adgang til arbejdsområdet, der påvirker gulvafslibningen, er vi nødt til at tage forbehold på tidsgarantien.

Begrænset adgang betyder, at gulvsliberne fx ikke kan komme ind i dit hjem, eller at din hund eller kat går løst rundt i arbejdsområdet. 

Selvom dit dyr er vældig sødt og meget gerne vil hilse på gulvsliberne, er det vigtigt, at det ikke går frit rundt på arbejdsområdet. Dyr har det med at gå i vejen for gulvslibere, og i værste tilfælde kan det betyde, at gulvsliberne eller dit dyr kan komme til skade. Vi opfordrer dig til at holde alle dyr i et andet rum, når gulvsliberne er der.

Har vores gulvsliber mistanke om ulovligt udførte el-, gas- eller VVS-installationer, forbeholder vi os retten til at nægte at starte arbejdet, indtil installationerne er blevet påviseligt lovlige, da det kan være farligt for gulvsliberne at arbejde omkring dem. Forsinkelser grundet ulovlige forhold kan derfor ikke blive reklameret.

Har du behov for at påvise lovligheden af el-, gas- eller VVS-installationer i dit hjem, kan du med fordel kontakte H.C. Andersen Elektriker eller H.C. Andersen VVS respektivt.

Prisgaranti

Du er altid garanteret, at den pris vi giver dig for en gulvafslibning ikke stiger. Det vil sige, at alle de uforudsete udgifter, der skulle dukke op undervejs i arbejdet er vores tab og ikke dit. Det eneste tilfælde, prisen kan vokse i, er, hvis du ændrer planen for gulvafslibningen. Det vil sige, hvis du ændrer din ønskede gulvbehandling undervejs, fx fra lakering til slibning, vil det koste ekstra.

Hvis det derimod viser sig, vi skal bruge tre spande gulvafslibning mere, end vi først troede, betaler vi for de tre ekstra spande.

Læs mere om vores priser her.

Kvalitetsgaranti

Du er altid garanteret, at kvaliteten af vores håndværk er høj. Alle vores gulvslibere er uddannet inden for deres fag og tilhører relevante laug, der står inde for kvaliteten.

For at sikre, at du bliver glad for vores arbejde, får du, når du hyrer os, en klar kontrakt med os om, hvad du har brug for. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, du er i tvivl om eller gerne vil have ændret. 

Fuld garanti på resultaterne af håndværket

Du er altid garanteret udbedring af fejl og mangler, der måtte opstå af forskellige årsager undervejs. Vi går meget op i høj kvalitet, og i at du får en god oplevelse med vores service. Men skulle du blive uenig i kvaliteten af det arbejde, vi udfører for dig, kan du ringe til os på tlf. 25305656 eller skrive til co@hca-g.dk og fortælle os, hvad der mangler. Vi er medlem af Byg Garanti. Hvis vi ikke selv er i stand til at kompensere dig for eventuelle mangler i det arbejde, vi udfører for dig, så gør de. Enten ved at udbedre manglerne eller ved at give dig økonomisk kompensation til en senere udbedring. Derfor kan du altid være helt tryg ved at hyre os. 

Du finder et link til deres hjemmeside her.

Sunde arbejdsvilkår

Vores kvalitetsgaranti omfatter ikke kun dig, men også alle vores gulvslibere. De er allesammen dækket af branchens overenskomster, og vi sørger for, at de har optimale arbejdsvilkår og det rigtige arbejdsmiljø. 

Alle produkter vi anvender er godkendte efter danske regler af hensyn til din og gulvslibernes sikkerhed og sundhed. 

Lønningerne er også altid efter danske vilkår uafhængigt af, hvilken fagforening den enkelte gulvsliber er medlem af.

Aflysninger

Hvis du har brug for at aflyse kan du gøre det i op til 48 timer før uden, at det vil koste dig noget.

Aflyser du en aftale senere end dette kræver vi kompensation. Aflyser du mindre end 48 timer før den planlagte gulvafslibning, kræver vi 40% af det fulde beløb. Er der mindre end 24 timer til, kræver vi 80%.

Aflyser du pga særlige omstændigheder, fx dødsfald eller særligt smitsomme sygdomme, må du gerne gøre os opmærksomme på det, når du aflyser. I så fald gælder nemlig andre regler, da det vil være en vurderingssag.

Vi aflyser aldrig en aftale med dig! Men det kan ske, vi bliver nødt til at flytte den. Vi er omfattet af de samme regler, hvis vi må flytte en aftale med dig.

Vi gør altid vores ypperste for, at opretholde vores aftaler, inklusivt at hyre ekstra hjælp. Skulle det usandsynlige ske, at vi må flytte en aftale mindre end 48 timer inden det planlagte mødetidspunkt, får du et afslag i prisen på 40%. Er der mindre end 24 timer til, får du et afslag på 80%.

Flytninger pga særlige omstændigheder, såsom fx trafikulykker eller ekstreme vejrforhold er også underlagt særlige regler mht en evt. godtgørelse.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud