Gulvafslibning med HCA

Faste priser

H.C. Andersens gulvafslibning arbejder kun med faste priser, og du undgår de uforudsete udgifter

Når det kommer til prisen for din gulvbehandling, gulvafslibning eller gulvafhøvling, så tilbyder vi timepriser og/eller faste priser. På den måde kan vi garantere dig prisen, og du behøver ikke bekymre dig om uforudsete udgifter og regninger. Priserne kan svinge meget afhængigt af, hvilken slags gulvtype du har, og om det skal afhøvles eller slibes, samt hvilken overfladebehandling der ønskes.

Gulvløsninger til markedets bedste priser

H.C. Andersens Gulvafslibning yder markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi har etableret et sundt, solidt og effektivt gulvafslibningsfirma, så netop du kan få mest for pengene – ”En kvalitetsgulvbehandling til en god pris”.

Hos os skal du ikke bekymre dig om det, der står med småt eller skjulte tillæg. Hos H.C. Andersens Gulvafslibning er det kunden, der er første prioritet, og når vi giver en fast pris, så forbliver den fast.

Kontakts os og få et uforpligtende og gratis tilbud

Ring på tlf. 25 30 56 56 og få et godt og uforpligtende tilbud på en gulvbehandling. Det er helt gratis! Vores medarbejdere er altid parate til at hjælpe dig med en gulvløsning.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud