Gulvafslibning med HCA i din virksomhed

Gulvafslibning erhverv

Vælg det gulvbearbejdning der er behov for, og forny din virksomheds udtryk med en gulvafslibning

Hvis du har kontorgulve, eller andre gulve i din virksomhed, der er slidt ned kan H.C. Andersens Gulvafslibning ApS tilbyde en slibning af højeste kvalitet. Vi anbefaler at vælge en gulvafslibning, hvis gulvet ser brugt ud, men ikke er så ødelagt at det skal skiftes, eller afhøvles. I mange tilfælde er det nok til at få et godt resultat, der næsten ligner et helt nyt gulv.

Vi udfører gulvafslibning i bedste kvalitet – Vælger du os til at udføre en gulvafslibning får du:

  • En vurdering af din gulvtype, samt vurdering af gulvbehandlingens omfang
  • Et detaljeret og flot resultat
  • Professionel rådgivning om efterbehandling

Ved en afslibning, bruges en maskine med sandpapir til at fjerne overfladelakeringen, eller anden overfladebehandling. Vi sliber gulvet af flere omgange – først med et grovkornet sandpapir, der fjerner de værste ridser i gulvet. Herefter bruges finere sandpapir, til at skabe et blødt, afsluttende finish.

Herefter skal gulvet have en efterbehandling i form af en overfladebehandling. Vi kan rådgive dig i hvilken efterbehandling, der vil være bedst for gulvet, sådan at det holder sig pænt i lang tid. Vi vælger efterbehandlingen i samråd med dig, hvor vi rådgiver i forhold til valg af lak-, sæbe- og olieprodukter. På den måde sikrer vi, at det ønskede resultat opnås.

Læs om behandling af gulvet her.

En afslibning af trægulv kan give gulve et nyt æstetisk udtryk

En afslibning af dit trægulv kan opfattes som en slags renovering af gulvet. Når vi har været i gang med dit gulv og afsluttet arbejdet kan du være sikker på at stå med et gulv, som fremstår pænt og nyt.

Vi går op i at finde den helt rigtige løsning, der passer til din virksomhed. Vi løser alle opgaver inden for gulvafslibning erhverv til en god pris og til aftalt tid. Hos os får du en fast pris, således ud ikke vil opleve økonomiske overraskelser undervejs.

Kontakt os for at få mere at vide om gulvafslibning erhverv – vi har kvalitetssikker gulvafslibning til gode priser

Du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du søger professionel gulvafslibning erhverv, eller har brug for et råd til gulvbehandling eller vedligeholdelse. Vi kan samtidig give et uforpligtende tilbud, såfremt det ønskes.

Du kan kontakte os ved at bruge kontaktformularen her på siden, eller ringe på 71 71 51 71.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud