Gulvafslibning med HCA i din virksomhed

Gulvafhøvling erhverv

Oplev et professionelt resultat med en gulvafhøvling erhverv fra H.C. Andersens Gulvafslibning ApS

En gulvafhøvling, kan give et visuelt friskt pust til din virksomheds lokaler, og dermed være med til, at give et godt indtryk, når kunden træder ind.

Gulvbehandlinger til fornuftige priser

Det kan være en stor beslutning og investering, at skulle reparere på inventaret i sin virksomhed, dog er en gulvafhøvling ikke ligeså omfattende, som at få anlagt et nyt gulv. Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS, gør vi beslutningen lidt lettere, da vi foretager gulvbehandlinger til fornuftige priser, og leverer et godt resultat, der holder i lang tid. Vi ved hvor vigtigt det er, at gøre et grundigt stykke arbejde, så man efterfølgende ikke ender med at skulle rette op på småfejl.

En professionel gulvafhøvling kan være en god beslutning, hvis dit kontorgulv, eller gulvet i andre lokaler, skulle have dybe mærker eller misfarvninger, der er gået igennem overfladen af træet.

forbedre din virksomhed, ved at få professionelle til at behandle gulvet

Hvis beslutningen er taget om at virksomhedens gulve skal genopfriskes, kommer vi og foretager arbejdet.

Du skal vælge at få foretaget en gulvafhøvling når gulvene er særligt medtaget eller hvis gulvet er skævt, så er afhøvling en effektiv måde at nivellere det på.

Når vi skal gulvafhøvle, benytter vi os af en maskine, der skærer en del af træets overflade væk. Ved sådan en proces, høvles cirka 2 millimeter af trægulvet. Det vil sige at hele træets kontaktflade bliver fjernet, og der skabes en ny lidt længere nede. Efter en gulvafhøvling er det nødvendigt at afslibe gulvene, således at der opnås en fin og slidstærk overfalde. Vi sliber op til flere gange med forskellige typer korn for at få en pæn overfalde, der efterfølgende kan behandles med lak, sæbe eller olie. Dette er med til at skabe en flot finish, samt det ønskede resultat.

Kontakt os for at høre om prisen på gulvafhøvling

En gulvbehandling bør altid foretages af professionelle, der har den rigtige viden og de rigtige maskiner – og vis hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS står til enhver tid klar. Vi er bevidste om, at tidsplaner, fleksibilitet og kvalitet alle er vigtige parametre, når vi skal udføre en gulvafhøvling. Derfor har vi meget fokus på, at levere vores arbejde til aftalt tid og med et godt resultat, således at du og dine medarbejdere hurtigt kan anvende lokalerne igen.

Hvis du har taget beslutningen om at få foretaget en gulvafhøvling, eller der stadig er tvivl om det er den rigtige løsning for gulvet, skal du være velkommen til at kontakte os – vi giver et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os ved at bruge kontaktformularen her på siden, eller ringe på 71 71 51 71.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud