Gulvafslibning med HCA

erhverv

Gulvafslibning erhverv 

Er gulvet i virksomheden nedslidt, misfarvet eller hullet? Overlad det hele til H.C. Andersens gulvafslibning! vi klarer det for jer. 

Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS kan vi udføre kvalitetssikre gulvfornyelser i et hvilket som helst rum i dit erhverv og virksomhed.

Har du taget beslutningen om, at få foretaget en gulvfornyelse, men er i tvivl om, hvad der er den rette løsning for gulvet, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 25 30 56 56 eller via kontaktformularen her på siden. Du kan læse mere om vores services nedenfor.

Gulvafslibning til erhverv 

Trænger dine kontorgulve, butiksgulve eller andre gulve i virksomheden til en fornyelse? Forny din virksomheds gulve med en gulvafslibning fra H.C. Andersens Gulvafslibning ApS. Vi har god erfaring i at skabe den bedste behandling, så gulvet holder sig pænt længe efter.

Det kan betale sig at få foretaget en gulvafslibning, når dine gulve ikke har større skader i form af huller mv. En gulvafslibning kan skabe fornyelse, og hvis du sørger for, at få det gjort i tide og med jævne mellemrum, så undgår du på sigt, at skulle have anlagt et helt nyt gulv. Vi går op i, og hjælper dig med, at finde den helt rigtige løsning, der passer til din virksomhed.

Læs mere om gulvafslibning 

Gulvafhøvling

En professionel gulvafhøvling kan være en god beslutning, hvis dit kontorgulv, eller gulvet i andre lokaler, skulle have dybe mærker eller misfarvninger, der er gået igennem overfladen af træet.

En gulvafhøvling, kan være medvirkende til at skabe et visuelt friskt pust til din virksomheds lokaler, og dermed være med til, at give et godt indtryk, når kunden træder ind.

Det kan være en stor beslutning og investering, at skulle reparere på inventaret i sin virksomhed, dog er en gulvafhøvling ikke ligeså omfattende, som at få anlagt et nyt gulv. Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS, gør vi beslutningen lidt lettere, da vi foretager gulvbehandlinger til fornuftige priser, og leverer et godt resultat, der holder i lang tid.

Læs mere om gulvafhøvling

Gulvbehandling

Vi tilbyder professionelle gulvbehandlinger til virksomheder, hvad enten det drejer som om kontorgulve, gulve i en butik eller andre lokaler.

Det er vigtigt, at passe godt på sin virksomheds gulve og det kan være en god investering i det lange løb. En gulvbehandling kan i den grad forlænge dine gulves levetid, og få dem til at se pænere ud. Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS sætter vi en ære i, at levere et grundigt stykke arbejde og et resultat, som holder i mange år frem. Samtidig udbyder vi vores services til en yderst fornuftig pris.

Læs mere om gulvbehandling

Få et tilbud til dit erhverv

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS arbejder kun med faste priser til dit erhverv. Det vil sige, at du ikke skal bekymre dig, om det der står med småt eller skjulte tillæg.

Har du brug for enten en gulvafslibning, gulvafhøvling, gulvbehandling eller måske en professionel vurdering af dit gulv, så få et uforpligtende tilbud fra os.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud